aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σφίγγει πλέον τα λουριά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Σφίγγει πλέον τα λουριά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, είδε αυτά που ήθελε στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές, άντλησε συμπεράσματα και προχωρεί πλέον στο επόμενο στάδιο. Το είπε εξάλλου και ο ίδιος: «Θα δώσουμε περισσότερο χρόνο στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζουμε να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης: Είτε Αλ Τάαμαρι είτε Εντογκαλά

Επομένως, στο παιχνίδι της Τρίτης με την Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ Βουλγαρίας (18:00) και σε αυτό της Πέμπτης με την Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (18:00), ο Ελλαδίτης τεχνικός θα περιορίσει αισθητά το ροτέισον, δείχνοντας εν πολλοίς τις προθέσεις του. Αφενός για τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα βασιστεί στη νέα αγωνιστική περίοδο και αφετέρου για αυτούς που θα «κοπούν».

Είναι εμφανές πως ο Πουρσαϊτίδης δεν πήρε λύσεις από όλους και ο περιορισμός των πολλών αλλαγών στην παρούσα φάση είναι επιβεβλημένος. Τόσο για να ανέβει η απόδοση σε μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων όσο και για να λάβουν προειδοποιητικά μηνύματα οι αποδέκτες.

Χρόνος για πολλά δεν υπάρχει. Οι γαλαζοκίτρινοι διανύουν την τελευταία εβδομάδα στο Πράβετς και με την επιστροφή τους στην Κύπρο, θα έχουν τρεις εβδομάδες διαθέσιμες μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, δίνοντας νέα φιλικά 90λεπτα.

Διαβάστε επίσης: Η ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ για Σάβιτς

Οπότε ο προπονητής καλείται να αλλάξει την εικόνα των τριών πρώτων φιλικών και κυρίως τη νοοτροπία που έδειξαν ορισμένοι παίκτες, σφίγγοντας πλέον τα λουριά. Στα επόμενα παιχνίδια θα αρχίσει να καταλήγει σε μια βασική ενδεκάδα, θα κάνει αλλαγές όταν κρίνει πως είναι απαραίτητο, έχοντας μία ξεκάθαρη βάση παικτών.

Να μην ξεχνάμε πως ο Μαροκινός δεξιός μπακ Ισάμ Τσεπάκ ενσωματώθηκε με την αποστολή και θα μετρήσει σύντομα τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στον ΑΠΟΕΛ. Διαθέσιμος είναι και ο Τορνίκε Οκριασβίλι, την ίδια ώρα που η κατάσταση του Τζο Γκάρνερ αξιολογείται καθημερινώς. Ο Άγγλος επιθετικός, υπενθυμίζουμε, δεν αγωνίσθηκε σε φιλικό ματς μέχρι στιγμής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ