aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σφίγγει ο κλοιός για Πετρίδη, στο βάθος Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΑΠΟΕΛ: Σφίγγει ο κλοιός για Πετρίδη, στο βάθος Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο ΑΠΟΕΛ. Η νέα ντροπιαστική ήττα αυτή τη φορά από την ουραγό της βαθμολογίας Ένωση και η τραγική αγωνιστική συμπεριφορά των γαλαζοκιτρίνων σε άλλο ένα παιχνίδι φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των φίλων της ομάδας.

Τα πυρά επικεντρώνονται στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και κυρίως στον Πρόδρομο Πετρίδη τον οποίο ο κόσμος θεωρεί ως το μεγαλύτερο υπεύθυνο για την κατάσταση της ομάδας που βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τον ΑΠΟΕΛ ως ομάδα υποβιβασμού με μπάτζετ πρωταθλήτριας.

Το κατά πόσο οι επιλογές που έγιναν το περασμένο Καλοκαίρι είναι τόσο κακές ή εάν η ρίζα του κακού είναι πολύ πιο βαθιά το γνωρίζουν μόνο όσοι είναι καθημερινά στον «Αρχάγγελο». Η ντροπιαστική ήττα από την Ένωση αναγκάζει άπαντες να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εάν αυτές οι αλλαγές θα αγγίξουν και τη διοίκηση θα το δείξει το άμεσο μέλλον, όμως είναι δεδομένο ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση από τη μέρα που ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ για δεύτερη φορά το 2013.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα, ίσως και σήμερα, ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ακόμα και αυτό της σύγκλισης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Ο Πρόδρομος Πετρίδης στον απολογισμό του 2020 δήλωνε ότι δεν είναι φυγόμαχος και δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, καλώντας όποιον νιώθει δυνατός και έτοιμος να αναλάβει την ομάδα να το πράξει. Την ίδια ώρα φουντώνει η φημολογία για διεργασίες ομάδας ατόμων, με προϋπηρεσία στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, που ετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη μέρα στα διοικητικά των γαλαζοκιτρίνων.

Μεγάλο «εμπόδιο» αποτελεί το οικονομικό, καθώς όσοι είναι εκτός διοικητικού συμβουλίου δεν μπορούν να γνωρίζουν ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ