aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ: «”Σφήνα” οι Σέρβοι για τον Ροζ»

ΑΠΟΕΛ: «”Σφήνα” οι Σέρβοι για τον Ροζ»

Περιζήτητος φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, καθώς τα ελλαδική ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον σέρβικης ομάδας. Υπενθυμίζουμε πως προ ημερών, τα ίδια δημοσιεύματα παρουσίαζαν τον ΑΠΟΕΛ ως ενδιαφερόμενο για τον Γάλλο αμυντικό, ωστόσο από πλευράς γαλαζοκιτρίνων δεν προέκυψε ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως ο Ροζ διατηρεί συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2022 και η ρήτρα αγοράς του ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ (!).

Αναλυτικά:

«Μετά τον ΑΠΟΕΛ, μία ακόμη ομάδα ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Λίντσεϊ Ροζ. Σύμφωνα με την Live Sport, στον Άρη μεταφέρθηκε ενδιαφέρον από σύλλογο της Σερβίας για τον Γάλλο στόπερ.

Οι «κίτρινοι» έκαναν σαφές πως δεν μπαίνουν σε διαδικασία συζητήσεων για ποσό μικρότερο του ενός εκατομμυρίων ευρώ και υπήρξε δέσμευση πως θα ακολουθήσει επίσημη πρόταση. Η… ταυτότητα της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πρόκειται για ομάδα που εδρεύει στο Βελιγράδι και είναι λογικό να πηγαίνει το μυαλό σε Ερυθρό Αστέρα ή Παρτιζάν.

Ειδικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ψωνίσει αρκετές φορές από την Ελλάδα και υπενθυμίζεται πως εκεί αγωνίζεται ο Ματέο Γκαρσία, που πριν πάει στη Σερβία έπαιζε στον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λοριάν διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25% για τον Ροζ, συνεπώς αν πωληθεί π.χ. για 1 εκατ. ευρώ, στα ταμεία του Άρη θα μπουν 750.000 ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ