aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ – Σεβίλλη: Ο MVP, η καθοριστική φάση και τα διαιτητικά λάθη

AΠΟΕΛ – Σεβίλλη: Ο MVP, η καθοριστική φάση και τα διαιτητικά λάθη

Το ζεστό χειροκρότημα που πήρε ο Μούσα Τάαμαρι από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τη Σεβίλλη (1-0) όταν έγινε αλλαγή, αποτυπώνει την πολύ καλή εμφάνιση του διεθνούς Ιορδανού. Αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους αντιπάλους, ιδιαίτερα τον Εσκουδέρο. Φάση αξιοσημείωτη; Οι δύο κίτρινες κάρτες που χρεώθηκαν στο 51′ οι Λόπες, Εσκουδέρο σε μαρκάρισμα στον 22χρονο άσο!

Η καθοριστική φάση

Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν αυτή που έφερε το νικητήριο γκολ. Επιλέγουμε όμως αυτή που καταγράφηκε στο 57′, όταν ο Μπέλετς είπε «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι του Νταβούρ. Σημείο αναφοράς στο ματς καθώς οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν να πιστεύουν ακόμη περισσότερο στη νίκη, την οποία εν τέλει πανηγύρισαν.

Η διαιτησία

Ο Μαυροβούνιος διαιτητής, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, εξάντλησε την αυστηρότητά του στη φάση του 57ου λεπτου, δίνοντας πέναλτι στη Σεβίλλη (ο Άλεφ πήδηξε για την κεφαλιά και στην κάθοδο είχε επαφή με τον Οκάμπος), κάτι που δεν έπραξε 9 λεπτά μετά σε μαρκάρισμα στον Αλ Τάαμαρι. Στο 51′ λεπτό, ο Εσκουδέρο ανέτρεψε τον Γιάκολις και ο διαιτητής έδωσε παράβαση εκτός περιοχής. Δύσκολη φάση, με τον Μαυροβούνιο να είχε πολύ καλή θέση. Σωστά ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενουμένων ως οφσάιντ (27′).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ