aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σεργιάνι για πώληση του Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Σεργιάνι για πώληση του Τάαμαρι

Λεπτό δεν κάθονται στον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις που παρατηρήθηκαν με το καλημέρα της σεζόν, όπως επίσης και η βαριά ήττα από την ΑΕΚ (0-3) ταρακούνησε για τα καλά την διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων. Ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα (Σάβιτς, Γιάκολις, Λαφράνς), άλλοι που το μέλλον τους είναι αβέβαιο στον Αρχάγγελο (Ιωάννου, Τάαμαρι, Γένσεν), επηρεάζουν το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και ο Πρόδρομος Πετρίδης αξιοποίησε πλήρως την διακοπή του πρωταθλήματος.

Αφού οι κάθοδος νέων παικτών βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο (οι Ενσούε και Ζορζ ανακοινώθηκαν ήδη, ενώ προ των πυλών είναι οι Ανουάρ και Ζεράλδες), ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκιτρίνων και οι συνεργάτες του, στρέφουν παράλληλα την προσοχή τους στον Μούσα Αλ Τάαμαρι και στο μέλλον του. Ο Ιορδανός δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ για ανανέωση της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα η ομάδα της πρωτεύουσας να βάζει πωλητήριο στον 23χρονο ποδοσφαιριστή με την ελπίδα ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα φτάσει πρόταση στα γραφεία της ομάδας για παραχώρηση του.

Οι προσθήκες των Αντζίλι και Εντονγκαλά αυξάνουν έτσι κι αλλιώς τις επιλογές του Ουζουνίδη στα άκρα της επίθεσης, ενώ στην ίδια θέση μπορεί να προσφέρει και ο Κλωναρίδης, την ίδια ώρα που στο ρόστερ βρίσκονται και οι Ντε Βινσέντι-Εφραίμ. Όσον αφορά στον Ζαχίντ, δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση. Υπενθυμίζουμε πως ο Νορβηγός διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2021.

Το τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ προτίμησε να… γεμίσει μπροστά καθώς σε περίπτωση που αποχωρήσουν οι Τάαμαρι αλλά και Ζαχίντ, το κενό που θα αφήσουν θα είναι μεγάλο. Στις τελευταίες μέρες της μετεγγραφικής περιόδου υπάρχει έντονη κινητικότητα και δεν θα αργήσει να προκύψει οριστική εξέλιξη και με τους δύο παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ