aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σενάρια για τον Μαουρίτσιο των €550.000!

ΑΠΟΕΛ: Σενάρια για τον Μαουρίτσιο των €550.000!

Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όμως το μετεγγραφικό θερμόμετρο κτύπησε ήδη κόκκινο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στο επίκεντρο αρκετών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα και εμφανίζεται ως υποψήφιος προορισμός για αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Μετά τον Πορτογάλο μέσο Ντάλσιο του Ιωνικού και τον Ισπανό τερματοφύλακα Κουέστα του Άρη, στην Ελλάδα εμπλέκουν τον ΑΠΟΕΛ και σε μετεγγραφικά σενάρια με τον Ζοσέ Μαουρίτσιο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στην ιστοσελίδα sportdog.gr οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στο μετεγγραφικό τους στόχαστρο  τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος πάντως έχει ετήσιες απολαβές κοντά στις 550.000 ευρώ στο αθηναϊκό «τριφύλλι».

«Έχει βάλει στο μετεγγραφικό του στόχαστρο τρεις σουπερλιγκάτους παίκτες, των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια. Ο λόγος για τον Κουέστα του Άρη, τον Ντάλσιο του Ιωνικού και τον Μαουρίτσιο του Παναθηναϊκού. Για τον Ισπανό κίπερ ο Καρυπίδης φαίνεται να κάνει πλέον και δεύτερες σκέψεις (να του καταθέσει προσφορά ανανέωσης), για τον Βραζιλιάνο μέσο ο Γιοβάνοβιτς είναι θετικός να τον ανανεώσει ο Παναθηναϊκός (σε συγκεκριμένο “πλαίσιο”) αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό ενώ για τον ακραίο από την Γουινέα Μπισάου ο ΑΠΟΕΛ μπήκε  με δελεαστική “σφήνα” στην ξεκάθαρη πρόταση του Ιωνικού για διετή ανανέωση», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Πάντως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πιέρ Φερνάντες, ατζέντης του 33χρονου μέσου το περασμένο καλοκαίρι η Νταμάκ κατέθεσε στον ποδοσφαιριστή πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 2.800.000 ευρώ, όμως ο Παναθηναϊκός άναψε «κόκκινο» στην πρόταση 600.000 ευρώ που του κατέθεσε η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ