aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για Βούρο

ΑΠΟΕΛ: Σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για Βούρο

Πλησιάζει η ώρα που ο Πραξιτέλης Βούρος θα αλλάξει… στέγη και θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, πιθανότητα στην Ελλάδα. Στον ΑΠΟΕΛ, θα πουν το «ναι» για τον μονοετή δανεισμό του εάν κι εφόσον η ενδιαφερόμενη ομάδα καταβάλει 100.000 ευρώ, καλύπτοντας ασφαλώς και το συμβόλαιό του. Θέμα πώλησής του επί της παρούσης δεν υπάρχει.

«Είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτές τις δύο ομάδες, του είπαν ότι στο θέμα της μετεγγραφικής διαδικασίας θα μπουν την επόμενη εβδομάδα. Του είπαμε ότι πρέπει να είναι το τελευταίο, διότι πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει. Του είπαμε και τι χρειάζεται για να δώσει την συγκατάθεση του το ΑΠΟΕΛ για οποιαδήποτε μετακίνηση», είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος εξάλλου, σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας από τον περασμένο Μάιο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Βούρος να μετακομίσει στον ΟΦΗ (διαβάστε εδώ) για τον οποίο γράφτηκε και το όνομα του Βαχίντ Σελίμοβιτς του Απόλλωνα, ωστόσο, στο κόλπο της απόκτησής του σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ, είναι και ο Παναθηναϊκός.

Μένει να δούμε κατά πόσο το ενδιαφέρον κάποιας από της δύο αυτές ομάδες μετατραπεί σε επίσημη πρόταση, ή αν θα προκύψει και κάποια άλλη ομάδα να μπει… σφήνα για να αποκτήσει τον Βούρο. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο ίδιος ο Βούρος εδώ και καιρό εξέφρασε την επιθυμία του για επαναπατρισμό και αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στην προκειμένη περίπτωση. Πλησιάζει πάντως η ώρα που θα προκύψει εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ