aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε πρώτο πλάνο ο Ουζουνίδης, ωρίμασε το έδαφος για συμφωνία

ΑΠΟΕΛ: Σε πρώτο πλάνο ο Ουζουνίδης, ωρίμασε το έδαφος για συμφωνία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίζεται θετικός στον ενδεχόμενο επιστροφής του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Εβρίτη τεχνικό (βρίσκεται στην Ισπανία) και εάν όλα κυλήσουν ομαλά, θα έλθει στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο, πέφτοντας ακολούθως με τα μούτρα στη δουλειά. Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που η διοίκηση χτύπησε την πόρτα του Ουζουνίδη για να καθήσει στον πάγκο.  Αυτήν τη φορά, όμως, φαίνεται πως… ωρίμασε το έδαφος και οι δύο πλευρές αναμένεται, εκτός απροόπτου, να δώσουν τα χέρια.

Κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να βγάλει την ομάδα από το… αδιέξοδο. Εκτός από το γεγονός πως γνωρίζει από πρωταθλητισμό και πίεση, είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας. Βλέπετε, υπηρέτησε τον ΑΠΟΕΛ τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Τη διετία 2001-2003 αγωνίσθηκε στο κέντρο της άμυνας σε 49 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα. Τον Μάιο του 2006 επέστρεψε στον Αρχάγγελο, αυτήν τη φορά ως προπονητής. Κοούτσαρε τον ΑΠΟΕΛ σε 61 αγώνες, σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή μία φορά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Για να τριτώσει το καλό με τον Ουζουνίδη

Από τον Ιανουάριο του 2008, όταν δηλαδή είχε αποχωρήσει, εργάστηκε σε εννέα διαφορετικές ομάδες. Συγκεκριμένα στη Λάρισα, στον Ηρακλή, στην Ξάνθη, στον Πλατανιά, στον Εργοτέλη, στον Πανιώνιο, στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ. Από τους κιτρινόμαυρους είχε αποχωρήσει πριν από ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι αρνητικός για ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ