aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ σε Λονδίνο και Λευκωσία

ΑΠΟΕΛ σε Λονδίνο και Λευκωσία

Εντυπωσιακή παρουσία σ΄ ένα ακόμα σαββατοκύριακο είχε το ακούραστο Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Το σωματείο εκπροσωπήθηκε στον Hμιμαραθώνιο «Putney and Fulham Riverside» και στον Φιλανθρωπικό αγώνα «Ένα κάλεσμα Ζωής και άθλησης».

Ημιμαραθώνιος Putney and Fulham Riverside

Την Κυριακή 09 Απριλίου ο πρωτοεμφανιζόμενος με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ Θεόδωρος Χρυσοστόμου συμμετείχε στον Hμιμαραθώνιο «Putney and Fulham Riverside» στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο δρομέας, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και σημείωσε τον εξαιρετικό χρόνο (για πρωτοεμφανιζόμενο) 1:39:53.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεόδωρος Χρυσοστόμου που ζει μόνιμα στο Λονδίνο δεν είναι ο μόνος δρομέας του ΑΠΟΕΛ στο εξωτερικό. Το Τμήμα Δρομέων έχει μέλη σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Πορτογαλία, Ντουμπάι και Καναδά.

Φιλανθρωπικός αγώνας «Ένα κάλεσμα Ζωής και άθλησης»

Το Σάββατο 08 Απριλίου οι δρομείς του σωματείου έτρεξαν στον φιλανθρωπικό αγώνα απόστασης 5 χιλιομέτρων «Ένα κάλεσμα Ζωής και άθλησης της Άννα Τσιηφτέ Καζακαίου». Τα έσοδα διατέθηκαν προς οικονομική ενίσχυση του Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας για την αρωγή των ασθενών που δέχονται περίθαλψη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ ήταν επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης και εκπροσωπήθηκε από τους: Στυλιανού Στέλιος, Μάριος Γεωργίου, Στέλιος Τσιάρτας, Νέαρχος Λαμπρινός, Δαμιανός Δαμιανού και Ελένη Νεοκλέους.

Οι γαλαζοκίτρινοι τερμάτισαν 1οι στις ηλικιακές τους κατηγορίες,  ωστόσο καμία σημασία δεν έχουν τα μετάλλια και οι πρώτες θέσεις, μπροστά στην προσφορά προς τους συνανθρώπους μας.

Επόμενος αγώνας

Την Κυριακή 23 Απριλίου το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον ορεινό αγώνα «Κλήρου-Ατόβρυση» απόστασης 12χλμ. στο χωριό Κλήρου.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ μέσα από τις συνεχείς του παρουσίες και επιτυχίες  σε αγώνες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό καταξιώνεται ως ένα από τα πιο δυνατά δρομικά σύνολα στην Κύπρο. Είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του σωματείου μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ