aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε λιγότερο από ένα μήνα ό,τι δεν μπορούσε τους προηγούμενους εφτά (vid)

ΑΠΟΕΛ: Σε λιγότερο από ένα μήνα ό,τι δεν μπορούσε τους προηγούμενους εφτά (vid)

Σε μία «κανονική» ομάδα, πόσο μάλλον σε έναν ΑΠΟΕΛ στα καλά του, τέτοια γκολ δεν αποτελούν σημεία αναφοράς. Για τους γαλαζοκίτρινους της πονεμένης τρέχουσας σεζόν, όμως, σπανίζουν.

Πόνεσαν τα μάτια των οπαδών τους στα πλείστα παιχνίδια στο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου πριν από την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Τότε που ήταν ζήτημα να δώσει… τρίτη ή τέταρτη σωστή πάσα η ομάδα της Λευκωσίας.

Εξ ου και το τέρμα που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ εις βάρος της Δόξας (1-0), δικαιολογεί ιδιαίτερη αναφορά, μαζί με άλλα τρία που σημειώνουμε.

Βλέπετε, απέναντι στους πράσινους της Κατωκοπιάς, τέσσερις ποδοσφαιριστές άλλαξαν την μπάλα, ώσπου να… αναπαυθεί στα δίκτυα. Ο Ζαχίντ στον Κλωναρίδη, αυτός στον Εντογνκαλά, ο οποίος έκανε συρτή σέντρα και ο Γκάρνερ από κοντά δεν μπορούσε να αστοχήσει.

Σύμφωνοι, αποτελεί σχήμα οξύμωρο να επισημαίνεται λίγο προτού μας αποχαιρετήσει ο Μάρτιος ότι μία ομάδα σκοράρει με ποδόσφαιρο συνεργασίας. Αυτά είναι συμπεράσματα Αυγούστου. Είναι δείγματα του πόσου χρόνου έχασε ο ΑΠΟΕΛ, ώσπου να φτάσει σε σημείο να κάνει τα δύσκολα να μοιάζουν απλά…

Τα τέρματα που παρουσιάζουμε σημειώθηκαν από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου. Σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα πέτυχε κάτι που δυσκολευόταν τους εφτά προηγούμενους.

Δείτε εδώ το γκολ εις βάρος της Δόξας

Από καλό συνδυασμό προήλθε και το γκολ στον πρώτο προημιτελικό με την Ομόνοια, με τη διαφορά ότι προτού φτάσει η μπάλα στον σκόρερ Κλωναρίδη, κόντραρε στον Λούφτνερ.

Δείτε εδώ το πρώτο γκολ στο κύπελλο εις βάρος της Ομόνοιας


Από ποδόσφαιρο εν κινήσει και όμορφες συνεργασίας είχαν επιτευχθεί και τα γκολ στο 2-0 κόντρα στον Εθνικό.

Δείτε το πρώτο τέρμα απέναντί του

Δείτε το δεύτερο γκολ εις βάρος των μπλε της Άχνας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ