aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ σε Λεμέσια, Run As One και K1 Τρίαθλο

ΑΠΟΕΛ σε Λεμέσια, Run As One και K1 Τρίαθλο

Το ακούραστο τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ σε ακόμη ένα σαββατοκύριακο είχε έντονη δραστηριότητα και συμμετείχε σε τρεις  διαφορετικούς αγώνες σε όλη την Κύπρο. Έγινε πλέον συνήθεια το όνομα και το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ να προβάλλεται στο Νησί (και όχι μόνο) κάθε σαββατοκύριακο μέσω των Δρομέων μας που κατάφεραν να εδραιωθούν ως μία από τις μεγαλύτερες δρομικές ομάδες της Κύπρου.

Ξεκινώντας χρονολογικά από το Σάββατο, στον αγώνα τριάθλου «Half Iron Man K1» που διεξήχθη στην Επισκοπή, ο Δρομέας μας Χριστοδουλίδης Γιάννης έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο (21χλμ) και κατάφερε να τερματίσει κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω έντονης ζέστης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, δύο αθλητές μας, ο Παλαντζής Πόλυς και ο Λαμπρινός Νέαρχος συμμετείχαν στα «Λεμέσια» απόστασης 10χλμ, βελτίωσαν τους χρόνους τους και πέτυχαν ατομικά ρεκόρ. Αμφότεροι, προετοιμάζονται για τον Ημιμαραθώνιο Αφροδίτη που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Πάφο.

Την Κυριακή έλαβε χώρα ο φιλανθρωπικός αγώνας 5χλμ με την ονομασία «Alpha Mega Run As One». Αρχικά διεξήχθη ο παιδικός αγώνας του 1χλμ, στον οποίο πέντε νεαροί και πολλά υποσχόμενοι Δρομείς, οι Χριστοδουλίδης Δημήτρης (9 ετών), Χριστοδουλίδης Φίλιππος (8 ετών), Παναγιώτου Λεύκος (7 ετών), Παπαευτυχίου Ιωάννης (11 ετών) και Παπαευτυχίου Μάριος (9 ετών) εκπροσώπησαν το Σωματείο μας.

Ακολούθως, έγινε ο μεγάλος αγώνας της ημέρας των 4.5χλμ, με οχτώ Δρομείς του ΑΠΟΕΛ να λαμβάνουν μέρος. Πρόκειται για τους Ανατολίτη Αντρέα, Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο, Περικλεούς Περικλή, Ηλιάδη Χρυσόστομο, Παπαευτυχίου Χριστόδουλο, Μουρατίδου Σίμωνος Ανθή, Δρουσιώτη Γιώργο και Γεωργιάδη Πάνο.

Οι Ανατολίτης και Κωνσταντινίδης πραγματοποίησαν μια καλή προπόνηση για τον αγώνα 10χλμ που θα λάβουν μέρος στην Αθήνα, την ίδια μέρα του Κλασσικού Μαραθωνίου, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα εκπροσωπηθεί από τη μαζικότερη συμμετοχή που είχε ποτέ το τμήμα Δρομέων στο εξωτερικό.

Στον αγώνα της Κυριακής του «Run as one», το Σωματείο μας είχε μια σημαντική διάκριση αφού ο Δρομέας μας Γεωργιάδης Πάνος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, τερμάτισε στην τρίτη θέση και δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα, να τερματίσει στον πρώτο του Μαραθώνιο, στο Καλλιμάρμαρο στις 13 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ