aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ σε Λευκωσία και Αθήνα (pics)

ΑΠΟΕΛ σε Λευκωσία και Αθήνα (pics)

Δυναμικά συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ το περασμένο Σάββατο.

Εβδομάδα «Be Active», Αγώνας Δρόμου 5χλμ: Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου ο ετήσιος αγώνας δρόμου απόστασης 5χλμ. και ήταν αφιερωμένος στην εβδομάδα «Be Active». Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Στροβόλου σε συνεργασία με το σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου». Τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν οι Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Μιχάλης Ζιβανάρης, Στέλιος Στυλιανού, Μάριος Δημητρίου και ο νεαρός Ιωάννης Παπαευτυχίου (στον παιδικό αγώνα 800μ). Οι δυο πρώτοι τερμάτισαν 1οι στην ηλικιακή τους κατηγορία, ο Στυλιανού 2ος και ο Δημητρίου 3ος.

Running Under The Moon: Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώθηκε ο νυχτερινός αγώνας δρόμου «Running Under The Moon». Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει καταστεί πλέον θεσμός και στην 3η του ετήσια διοργάνωση ο ΑΠΟΕΛ ήταν επίσημος υποστηρικτής.  Στον αγώνα συμμετείχαν δυναμικά 22 συνολικά αθλητές του Σωματείου σε όλες τις αποστάσεις. Στην απόσταση του Ημιμαραθωνίου αγωνίστηκαν οι Μάριος Γεωργίου, Πόλυς Παλαντζής, Ηλίας Σεργίου, Μάριος Αλεξάνδρου, Πάνος Εργατούδης, Χρίστος Κούλας και Νέαρχος Λαμπρινός. Στην απόσταση των 10χλμ. έτρεξαν οι Χρυσόστομος Ηλιάδης, Θανάσης Παπασιμακόπουλος, Αριστοτέλης Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Παναγίδης, Γιώργος Δρουσιώτης και η Χαρά Σαββίδη.

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Θανάσης Παπασιμακόπουλος που τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη, με τον διατροφολόγο του Σωματείου μας, τον Χρυσόστομο Ηλιάδη να τον ακολουθεί στην 4η θέση, λίγα δευτερόλεπτα πίσω. Στη μικρότερη απόσταση των 5χλμ. συμμετείχαν οι Αντρέας Θεμιστοκλέους, Περικλής Περικλέους, Χριστόφορος Θρασυβούλου, Αντρέας Λιβέρης, Παυλίδης Μάριος, Νίκος Παπαθεοδώρου, Ρένος Κουτσάκος, Αθηνά Παλαντζή, Αντωνία Παλαντζή και Μιχάλης Παπαθεοδώρου. Σε αυτό τον αγώνα είχαμε επίσης σημαντική διάκριση από τον Θεμιστοκλέους που κατετάγη 4ος στην γενική κατάταξη.

Αθήνα: Αγώνας Greece Race for the Cure: Ο Εμμανουήλ Λημαντζάκης κατέλαβε την 4η θέση στον αγώνα 5κμ που διοργανώνει κάθε χρόνο στην Αθήνα το «Άλμα Ζωής» με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα. Ο αγώνας αυτός διοργανώνεται από το 2009 με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure και αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς αγώνες. Έχει στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Το ερχόμενο Σάββατο το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Buff Troodos Ultra» που θα διεξαχθεί στην οροσειρά του Τροόδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ