aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε έξι μήνες έμβασμα €250.000

ΑΠΟΕΛ: Σε έξι μήνες έμβασμα €250.000

Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Ηλίας Κωστή. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής ταξίδεψε προ ημερών στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και χθες έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροχιμπλάνκος» κι έτσι θα κυνηγήσει τ’ όνειρο της καταξίωσης σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ισπανίας.

Ο γιος του Γιώργου Κωστή, μέλους του προπονητικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ, μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός και παρά το ύψος έχει εξαιρετική τεχνική κατάσταση, είναι πολύ γρήγορος και σύμφωνα με τους προπονητές των μικρών Εθνικών ομάδων στις οποίες ο ποδοσφαιριστής ήταν μέλος έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα ακόμα και σε μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Θέλουν να δημιουργήσουν θέμα με τον Εφραίμ, είναι ενοχλητικό»

Η μετεγγραφή του Κωστή από τον ΑΠΟΕΛ στην Ατλέτικο Μαδρίτης θ’ αποφέρει οικονομικό όφελος στους γαλαζοκίτρινους για δικαιώματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Οι πρωταθλητές Κύπρου θα καρπωθούν περίπου €100.000, ενώ έξι μήνες προηγουμένως είχαν λάβει άλλες €150.000 για την μετακίνηση του Σεργέι Γκρούμπατς στην Κίεβο.

Διαβάστε επίσης: Εφραίμ: Περί δικαίου και άδικου

Σαφώς και το ενδιαφέρον ξένων ομάδων δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε δύο από τους πιο εξελίξιμους νεαρούς που ανέδειξαν οι ακαδημίες του, όμως δεν είχε άλλη επιλογή από την στιγμή που ήταν επιθυμία των δύο νεαρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ