aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε ετοιμότητα για σημαντικές αποφάσεις ο Πετρίδης!

ΑΠΟΕΛ: Σε ετοιμότητα για σημαντικές αποφάσεις ο Πετρίδης!

Με μία λέξη, τραγικός. Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ίσως και των τελευταίων χρόνων, στο Μακάρειο και ηττήθηκε δίκαια 2-0 από τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και πρώτη από τους «μαυροπράσινους» μετά το 1993.

Η αποτυχία των «γαλαζοκιτρίνων» έφερε αναστάτωση και επανέφεραν στο προσκήνιο τα «πυρά» μεγάλης μερίδας κόσμου του ΑΠΟΕΛ για τον Τόμας Ντολ. Έντονα προβληματισμένη με την εικόνα που παρουσίασε ο ΑΠΟΕΛ είναι και η διοίκηση. Η κάκιστη εμφάνιση, χωρίς συνοχή, ιδέες, καθαρό μυαλό και η απειθαρχία που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι μόνο απαρατήρητα δεν περνούν. Βαρύτατες ευθύνες έχουν σαφώς και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ οι πλείστοι εκ των οποίων, αν όχι όλοι, πήραν απροβίβαστο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Ντολ: «Δεν έχω τίποτα να πω για το μέλλον μου…»

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη είναι έτοιμη να παρέμβει, καθώς παρά την επιτυχία στην Ευρώπη, δεν είναι ευχαριστημένη με την εικόνα της ομάδας στο εγχώριο πρωτάθλημα, κυρίως σε ότι αφορά την απόδοση και όχι τα αποτελέσματα. Αν και δεν λέχθηκε από επίσημα χείλη της διοίκησης είχε τεθεί θέμα πρόσληψης του Λούκα Χατζηλούκα στο τεχνικό επιτελείο κάτι τέτοιο «πάγωσε», αφού βρήκε αντίθετους τους Τόμας Ντολ και Ντομένικο Τέτι.

Πλέον, άπαντες είναι προ των ευθυνών τους και ουδείς μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις της διοίκησης. Και η προϋπηρεσία του Πρόδρομου Πετρίδη αποδεικνύει ότι τα πάντα είναι πιθανά…

Διαβάστε επίσης: Έντονος ο Πετεβίνος: «Πρέπει να ξυπνήσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ