aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε δύσκολη θέση και ο Μακάρθι

ΑΠΟΕΛ: Σε δύσκολη θέση και ο Μακάρθι

Κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος από τη νέα ντροπιαστική ήττα στον ΑΠΟΕΛ. Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, ήδη ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, θα έχει συνάντηση με τους συνεργάτες του με τα σενάρια να είναι όλα ορατά, όπως επίσης και αυτός της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο δεν μένουν στο… απυρόβλητο. Ο Μικ Μακάρθι βρίσκεται ακριβώς δύο μήνες στον Αρχάγγελο ωστόσο δεν κατάφερε να αναγεννήσει την ομάδα της πρωτεύουσας, ούτε να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα. Σαφώς και προπονεί ποδοσφαιριστές που δεν επέλεξε ο ίδιος, ενώ προηγήθηκαν μαζικές προσθαφαιρέσεις στον ΑΠΟΕΛ επί εποχής Μαρίνου Ουζουνίδη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Σφίγγει ο κλοιός για Πετρίδη, στο βάθος Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Οι εξελίξεις λοιπόν ενδέχεται να αγγίξουν και τον Ιρλανδό τεχνικό με το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν, να μοιάζει ορατό. Ο Μακάρθι ανακοινώθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2020 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Μάιο του 2022. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες για αλλαγή της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας τότε ο ΑΠΟΕΛ θα αλλάξει ριζικά με στόχο να μπει σε νέα εποχή και να βάλει τέλος στον εφιάλτη των τελευταίων μηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ