aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε ανοιχτή γραμμή για τον προπονητή, με τους όρους της διοίκησης

ΑΠΟΕΛ: Σε ανοιχτή γραμμή για τον προπονητή, με τους όρους της διοίκησης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ ενέτειναν τις ενέργειες ώστε να καταλήξουν το συντομότερο στον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Τόμας Ντολ στον πάγκο της ομάδας. Στόχος, όπως αυτός εκφράστηκε δημοσίως, είναι εντός της εβδομάδας να υπάρξει κατάληξη. Αναλόγως από το πώς θα κυλήσουν οι συζητήσεις, θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον ο νέος προπονητής θα προλάβει το ντέρμπι του Σάββατου με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο. Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή, χωρίς προφανώς να έχουν… ενστάσεις για τον Λούκα Χατζηλούκα, ο οποίος πανηγύρισε δύο νίκες στα ισάριθμα πρόσφατα ματς. Έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κύπριο προπονητή, ο οποίος θα αποτελέσει το δεξί χέρι του νέου κόουτς. Κάτι που έχει τεθεί, εξάλλου, ως όρος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Διάψευση από Πετεβίνο για Ιδιάκεθ, με γέλιο… Τορναρίτη

Στην ομάδα της Λευκωσίας άρχισαν τις διερευνητικές επαφές με αυτούς που κρίθηκε ότι πληρούν τα κριτήρια, έγιναν τηλέφωνα και πλέον, το θέμα φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις και να… σκάσει ως εκ τούτου η σχετική ανακοίνωση. Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται ξένοι προπονητές, οι οποίοι κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν κοουτσάρει ομάδες πιο προηγμένων πρωταθλημάτων από το κυπριακό και μάλιστα, κατέγραψαν σημαντικές επιτυχίες. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει κατάληξη στις συζητήσεις, με βάση τους όρους και τα «θέλω» της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη.

Διαβάστε επίσης: Κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Αϊλτον

Οι πρωτευουσιάνοι γνωρίζουν πως έρχεται δύσκολη περίοδος για την ομάδα, οπότε ο χρόνος δεν θα λειτουργήσει υπέρ του προπονητή. Όποιος και να είναι εν τέλει ο εκλεκτός, θα έχει μονάχα στη διάθεσή του το κενό κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων προκειμένου να εμφυσήσει την αγωνιστική φιλοσοφία του. Διάστημα, πάντως, το οποίο είναι στη μέση και τα ρεπό των παικτών. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και απανωτές κατά τους δύο πρώτους μήνες του 2020, οπότε το νέο «αφεντικό» θα πρέπει να πράξει πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» προκειμένου να δώσει μία νέα πνοή στο σύνολο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο «βιαστικός» Ιανουάριος και η «Οδύσσεια»

Συν τοις άλλοις, με δεδομένο το γεγονός ότι στον ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσουν σε προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο προπονητής είναι πολύ πιθανόν να δώσει τις δικές του εισηγήσεις, οι οποίες θα συνδράμουν στην ταχύτερη εξεύρεση παικτών και βεβαίως, κατάληξη, προκειμένου η ομάδα να τεθεί στην αφετηρία του νέου έτους με ένα πιο ενισχυμένο ρόστερ. Ο κάθε τεχνικός έχει τις δικές του σκέψεις και τον δικό του τρόπο δουλειάς. Κάτι που αντιλαμβάνονται και σέβονται στον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό άλλωστε το νέο «αφεντικό» θα αξιολογήσει το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, προτού υπάρξουν τελικές αποφάσεις για τους παίκτες που θα αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ