aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε ακτίνα συμφωνίας με τον Φράνκο Φεράρι!

ΑΠΟΕΛ: Σε ακτίνα συμφωνίας με τον Φράνκο Φεράρι!

Πολύ κοντά στην απόκτηση Φράνκο Φεράρι είναι ο ΑΠΟΕΛ. Ο αντικαταστάτης του Φακούντο Σαμπάλα στο αριστερό άκρο της άμυνας των γαλαζοκιτρίνων πολύ πιθανόν να είναι και πάλι Αργεντινός, αφού η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών για τη μετεγγραφή του 30χρονου αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού.

Έτσι επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του «Goal» (διαβάστε εδώ) για εντοπισμό ακραίου αμυντικού που το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ο Φεράρι αγωνίζεται στο Βόλο από το Καλοκαίρι του 2019 και είναι βασικός και αναντικατάστατος την τελευταία τριετία, κατά την οποία κατέγραψε 80 συμμετοχές, όλες στην ενδεκάδα!

Μάλιστα, κατά καιρούς είχε μπει στη μετεγγραφική λίστα τόσο της ΑΕΚ Αθηνών, όσο και του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αξιολογεί θετικά την περίπτωσή του πέρσι το Καλοκαίρι, αλλά εν τέλει οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν.

Το συμβόλαιο του ύψους 1.67μ. ποδοσφαιριστή με το Βόλο έχει ισχύ μέχρι το Μάη του 2023, επομένως θα πρέπει να ικανοποιηθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η ελληνική ομάδα για να δώσει τη συγκατάθεση της στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο 29χρονος άσος γεννήθηκε στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής. Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στις Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα και Ατλέτικο Μίτρε, ομάδες Β κατηγορίας. Πέραν του Φεράρι, στη λίστα του Σωφρόνη Αυγουστή βρίσκεται ο Καρίμ Χαφέζ, με τον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας ώστε να είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή.

H καριέρα του Φεράρι σε αριθμούς

Untitled 5

Δείτε τον σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ