aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε 135’ ο Λουντέμο έκανε ό,τι δεν πέτυχε σε ολόκληρη καριέρα!

ΑΠΟΕΛ: Σε 135’ ο Λουντέμο έκανε ό,τι δεν πέτυχε σε ολόκληρη καριέρα!

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο Μάριους Λουντεμό κόντρα στον Ερμή σκόραρε δύο φορές. Αρχικά με μακρινό σουτ εκτός περιοχής και εν συνεχεία με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και πισινή κεφαλιά και «ανάγκασε» τον Μαρίνο Ουζουνίδη να σχολιάσει με γέλιο την ευστοχία του νεοαποκτηθέντος Νορβηγού μέσου. «Δεν φέραμε τον Λουντεμό για επιθετικό», είπε ο Ελλαδίτης με χαμόγελο στα χείλη.

Στο φιλικό της Κυριακής με την Ανόρθωση ο 26χρονος ανασταλτικός μέσος ήταν και πάλι στο σωστό σημείο και μετά την ασταθή απόκρουση του Λόρια στο εντυπωσιακό γυριστό του Μερκή και χρήστηκε σκόρερ. Στον πανηγυρισμό του είχε ένα «ύποπτο» γέλιο που έμοιαζε σαν μικρό παιδί που μόλις ολοκλήρωσε μια «ζαβολιά» και μάλλον υπάρχει εξήγηση.

Σε όλη του την καριέρα ο Μάριους Λουντεμό ουδέποτε δεν κατάφερε να σκοράρει τρία τέρματα σε μία ποδοσφαιρική σεζόν και όμως στον ΑΠΟΕΛ το πέτυχε από τα πρώτα δύο φιλικά. Το κατά πόσο ο Νορβηγός θα συνεχίσει να βρίσκει δίχτυα και στις επίσημες υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ κανείς δεν το γνωρίζει παρά μόνο το εύχονται στον «Αρχάγγελο».

Διαβάστε επίσης: Έξι αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ οδήγησαν τον κ. Αντωνάκη στην τελευταία κατοικία

Σε τέσσερα χρόνια θητείας στην Ρόζενμποργκ ο Λουντέμο πέτυχε πέντε γκολ, όσα σκόραρε σε μία τριετία και στη Λίλεστρομ. Μέγιστος αριθμός τερμάτων σε μία ποδοσφαιρική περίοδο τα δύο τέρματα. Πάντως, ο υψηλόσωμος (1.89μ.) Νορβηγός έδειξε ότι ξέρει να τοποθετείται στις στατικές φάσεις και να τελειώνει με ψυχραιμία τις φάσεις όταν του παρουσιαστεί η ευκαιρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ