aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε 104' έγινε αρχηγός ο Κρέσπο!

ΑΠΟΕΛ: Σε 104′ έγινε αρχηγός ο Κρέσπο!

Όταν ο Σωφρόνης Αυγουστή έδινε εντολή για απόκτηση του Χοσέ Κρέσπο γνώριζε εξ αρχής ότι ο Ισπανός έχει όλα τα χαρακτηριστικά ώστε ν’ αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ. Με παραστάσεις σε Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και εξαετή θητεία στον ΠΑΟΚ η αξία του 35χρονου στόπερ ήταν αδιαμφισβήτητη. Το ερώτημα κατά πόσο η ηλικία του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, η απάντηση θα δοθεί με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ.

Οι δύο συμμετοχές του στα φιλικά προετοιμασίας κόντρα στις Γκιόρτσε Πέτροφ και ΑΕΚ σαφώς και δεν αποτελούν κριτήριο για την μετέπειτα παρουσία του Κρέσπο ή οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή, όμως ο Ισπανός στόπερ με το «καλημέρα» επιβεβαιώνει τον ρόλο του στην ομάδα των γαλαζοκιτρίνων.

Μάλιστα, μετά από 104 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού! Ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στη Βουλγαρία και  στο 59’ της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όταν αντικαταστάθηκε Εντονγκαλά. Το γεγονός πως το περιβραχιόνιο πήγε στο μπράτσο του Κρέσπο και όχι σε κάποιον ποδοσφαιριστή με μεγαλύτερη προϋπηρεσία στον ΑΠΟΕΛ μαρτυρά πως οι γαλαζοκίτρινοι ποντάρουν πολύ στα ηγετικά χαρακτηριστικά του Ισπανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ