aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Σάβιτς, ήρθε η σειρά σου»

ΑΠΟΕΛ: «Σάβιτς, ήρθε η σειρά σου»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Φεύγει ή δεν φεύγει; Ερώτημα που απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα τους φίλους του ΑΠΟΕΛ για τον Γιώργο Μερκή αφού ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του. Τελικά, την απάντηση την έδωσε ο σύλλογος της Λευκωσίας με χθεσινή ανακοίνωσή του, ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον έμπειρο αμυντικό για άλλον ένα χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, ο ΑΠΟΕΛ έδωσε τέλος στα όποια σενάρια για τον δυναμικό στόπερ, τον οποίο «έδεσε» για ακόμη ένα χρόνο στον Αρχάγγελο και θα φθάσει τα πέντε συναπτά έτη με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Παρόλο που τον Γιώργο Μερκή βολιδοσκόπησαν κι άλλες ομάδες, προσπαθώντας να τον δελεάσουν, αφού τα ζύγισε όλα είπε «ναι» στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ που προνοεί μειωμένες απολαβές σε σχέση με το συμβόλαιο που διατηρούσε έως τώρα. Συνεχίζει στην ομάδα που έζησε ξεχωριστές στιγμές τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, πανηγυρίζοντας ισάριθμα πρωταθλήματα, έπαιξε σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και γενικά μόνο θετικά μπορεί να μιλά. Κι αυτός με τη σειρά του πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα, δέθηκε μαζί της και με τον κόσμο της.

Σειρά τώρα παίρνει ο Βουγιαντίν Σάβιτς. Πληροφορίες μας φέρουν τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό να αποδέχεται τελικά την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για μείωση των αποδοχών του. Οι επαφές με τον παίκτη έγιναν, η διοίκηση κατέθεσε την τελική πρότασή της και σύντομα το θέμα θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά.

Στον ΟΦΗ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του o Πραξιτέλης Βούρος, μετά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως είχε αποκαλύψει το «Goal» από την περασμένη Δευτέρα. Βεβαίως, για να συναινέσει ο ΑΠΟΕΛ σε παραχώρηση του 25χρονου αμυντικού, που αγωνίζεται με την γαλαζοκίτρινη φανέλα την τελευταία τριετία, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ελλάδα, αναμένεται να γίνει προσπάθεια για κατάληξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ