aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σαν το ψάρι έξω από το νερό στον «Αρχάγγελο»

ΑΠΟΕΛ: Σαν το ψάρι έξω από το νερό στον «Αρχάγγελο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όσο το δείγμα μεγαλώνει τόσο περισσότερο ενισχύονται οι επιφυλάξεις για τις λύσεις που μπορεί να δώσει ο Μίλαν Γέφτοβιτς (αριστερά στη φωτό) στον ΑΠΟΕΛ. Αγωνίσθηκε σε πέντε αγώνες και σε κανέναν εξ αυτών δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Μοιάζει με ψάρι έξω από το νερό. Μέτρησε τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τους άλλους τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο (332 λεπτά), αδυνατώντας να ενισχύσει τη δυναμική στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης. Ο 26χρονος Σέρβος ακραίος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, προβληματίζει με την απόδοσή του.

Διόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός, εξάλλου, πως δεν δηλώθηκε στη λίστα για τους προσεχείς αγώνες με τη Βασιλεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Προσδοκούν στον ΑΠΟΕΛ πως στη συνέχεια θα ανεβάσει στροφές, όπως και πολλοί άλλοι παίκτες, με στόχο την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η υπομονή του Ουζουνίδη άξιζε τον κόπο, ένα χρόνο μετά…

Ήταν προσωπική επιλογή του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και πλέον χωρίς τον Νορβηγό στον πάγκο θα πρέπει να βελτιωθεί κατά πολύ εάν θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ