aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

ΑΠΟΕΛ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

ΑΠΟΕΛ μια από τα ίδια. Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στον Ερμή (1-0) ήταν άκρως απογοητευτική.

Διαβάστε επίσης: Αδειάζει η κλεψύδρα για Μπαλταζάρ

Παρά το γεγονός ότι οι πρωτευουσιάνοι είχαν σχεδόν τρεις εβδομάδες μπροστά τους να προετοιμαστούν για την πρώτη τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα και όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας περίμεναν να δουν μια βελτιωτική εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας στα ευρωπαϊκά παιχνίδι, αυτό δεν έγινε.

Διαβάστε επίσης: Πιθανές εξελίξεις με Μπαλταζάρ πριν από το ματς της Τετάρτης

Η εμφάνιση ήταν και πάλι απογοητευτική και σε περίπτωση που στραβοπατούσε χθες ο ΑΠΟΕΛ, οι τριγμοί στο… γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Η ιδανική λύση φαντάζει η αλλαγή προπονητή και είναι αλήθεια πως δύσκολα θα την… γλυτώσει αυτή τη φορά ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες φετινές «μουντζούρες» και ο βαρύς πέλεκυς!

Η παραμονή του Πορτογάλου προπονητή στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελο» θεωρείται απίθανη και από τη στιγμή που ο Μπαλταζάρ θα τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή για όσα συνέβησαν χθες στο «Αμμόχωστος» και θα χάσει κάποια παιχνίδια, δύσκολα θα διατηρηθεί στον γαλαζοκίτρινο πάγκο. Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΔΡΑΣΗ με Νούνο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ