aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σαν να μην έλειψε μία μέρα!

ΑΠΟΕΛ: Σαν να μην έλειψε μία μέρα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δέκα μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, όχι μόνο πήρε με τη μία φανέλα βασικού, αλλά αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου απέναντι στην ΑΕΛ. Το πιο εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι πως το εν λόγω ματς, αποτέλεσε για τον Εμίλιο Ενσούε μόλις το πρώτο επίσημο ματς μετά από έξι μήνες ή αν το προτιμάτε καλύτερα μετά από 178 ολόκληρες μέρες! Το ημερολόγιο έγραφε 8 Μαρτίου 2020, όταν είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Απόλλωνα. Σύμπτωση; Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα, σκόραρε (1-1).

Ο διεθνής μπακ-χαφ επέστρεψε στους γαλαζοκίτρινους, αποτελώντας προχθές τον πολυτιμότερο παίκτη, θυμίζοντας το πόσο είχε λείψει, αφού δεν υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να αναπληρώσουν το κενό της ποιότητάς του. Ξέρει καλά τα κατατόπια από την επιτυχημένη προηγούμενη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, τις απαιτήσεις και αρκετούς συμπαίκτες του. Σαν να μην έλειψε μία μέρα από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», δίνοντας πνοή και πρωτίστως ενέργεια στη δεξιά πλευρά.

Από ένα σημείο και έπειτα του δευτέρου ημιχρόνου, φάνηκε η πολύμηνη αποχή από την ενεργό αγωνιστική δράση. Με το πάθος και τη μαχητικότητά του, όμως, κάλυψε οποιαδήποτε σημεία αδυναμίας. Οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο ΓΣΠ, χειροκρότησαν σε αρκετές φάσεις τον Ενσούε, δείγμα της προσφοράς και βεβαίως, της πίστης για τις αγωνιστικές δυνατότητές του. Είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στον ΑΠΟΕΛ, υπενθυμίζουμε, στις 2 Φεβρουαρίου 2019 και δη το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πάφος FC.

Γενικώς, οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και είναι ξεκάθαρο ότι πρόσθεσαν ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν επίπεδο. Ο Ανουάρ Τουχαμί, μπήκε επίσης με τη μία στα βαθιά, δείχνοντας πως αποτελεί αξιόπιστη επιλογή στην καρδιά του κέντρου. Με την ταχύτητα και τη μαχητικότητά του προσέδωσε «φρέσκο αέρα», την ίδια ώρα που ο χρόνος δουλεύει υπέρ των Ντιεμερσί Εντογκαλά και Μπεν Σαχάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ