aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σαν να ήταν η πρώτη φορά φέτος που έπαιξε εντός έδρας…

ΑΠΟΕΛ: Σαν να ήταν η πρώτη φορά φέτος που έπαιξε εντός έδρας…

Η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη τυγχάνει συνολικής αποδοχής από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ κι αυτό είναι κάτι το οποίο φάνηκε στο κρίσιμο ντέρμπι του Σαββάτου (15/2) με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (4-1).

Αυτό, συν το πάθος και ο πόθος που υπήρχε (και από τον κόσμο) για να επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα και κατ’ επέκτασην να μην χάσει η ομάδα άλλο έδαφος από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων, εν τη απουσία των οργανωμένων και μόλις 4.500 στον αριθμό σε γήπεδο χωρητικότητας 23.000 θεατών, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί κι έσπρωξαν την ομάδα τους προς το ανέβασμα το οποίο απόφερε και τη νίκη.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος δεν μπορούσε να το πει καλύτερα στις σημερινές ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις: «Μας έλειψε το αίσθημα να πιστεύουμε ότι μπορώ να γυρίσω ένα παιχνίδι παίζοντας παθιασμένα και καλά μέχρι το τελευταίο λεπτό και από εμάς και από τον κόσμο. Ήταν μεγάλη η συμπαράσταση, για πρώτη φορά μας νιώσαμε ότι αγωνιζόμαστε σε αγώνα πρωταθλήματος, το θέλουμε και στη συνέχεια. Πρώτη φορά υπήρξε το αίσθημα της έδρας από 4.500 φιλάθλους σε γήπεδο των 23.000, αυτό θέλουμε να ισχύσει και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Να βλέπεις αυτόν τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τέλος του πρωταθλήματος είναι πολύ θετικό και μόνο έτσι θα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ