aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά

ΑΠΟΕΛ: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά

Στον ΑΠΟΕΛ πήραν σημαντικές ανάσες μετά τις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Εθνικό Άχνας και Άρη, κέρδισαν θέσεις στη βαθμολογία και, το κυριότερο, ενίσχυσαν τον βαθμό αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης. Ωστόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή παραμένει προσγειωμένος και προσηλωμένος στη βελτίωση του συνόλου, με σκοπό ο ΑΠΟΕΛ να γίνει ανθεκτικότερος αγωνιστικά και αποδοτικότερος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στα ματς. Μόνο έτσι θα έρθει η (πολυπόθητη) σταθερότητα και θα επιστρέψει η πίστη για την ευόδωση των στόχων.

Το ξεκάθαρο μήνυμα άλλωστε που διαχέεται από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» είναι πως ούτε παρασύρονται ούτε εφησυχάζουν επειδή έβγαλαν αντίδραση και το σύνολο φαίνεται ότι άρχισε να βρίσκει τον δρόμο του. Εν ολίγοις, δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα, λέγοντας πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και δεν μπορείς να προδικάσεις την εξέλιξή του.

Χαρακτηρίζουν μάλιστα ακόμα πιο δύσκολο, σε σχέση με τα προηγούμενα, το σημερινό ματς στο Μακάρειο Στάδιο με αντίπαλο τη Δόξα. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ, κάτι που απέδειξαν εξάλλου στις ζόρικες αποστολές με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-1), την Ανόρθωση (2-0), αλλά και την Ομόνοια, παρά την ήττα στις καθυστερήσεις (1-2). Την ίδια ώρα, οι θύμησες στον ΑΠΟΕΛ της περσινής ήττας στο ίδιο γήπεδο (1-2) είναι νωπές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ