aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ - Ρόμα για το UEFA Youth League

ΑΠΟΕΛ – Ρόμα για το UEFA Youth League

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σήμερα για την ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ.

Θα αντιμετωπίσει στις 16:00 στο Μακάρειο Στάδιο τη Ρόμα Ιταλίας σε αγώνα για το UEFA Youth League U-19. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στη Ρώμη.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ελλαδίτης Σταύρος Μάνταλος.

Στο UEFA Youth Leugue συμμετέχουν 64 ομάδες. Οι 32 είναι οι ομάδες Νέων των συλλόγων που αγωνίζονται στους ομίλους του Champions League και οι υπόλοιπες 32, είναι οι Πρωταθλήτριες Νέων των χωρών που βρίσκονται στις πρώτες 32 θέσεις της κατάταξης της UEFA.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League, ακολουθούν το πρόγραμμα των ομίλων της διοργάνωσης και αγωνίζονται με τους ίδιους αντιπάλους όπως οι ομάδες των Ανδρών.

Στη διοργάνωση που συμμετέχει το ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν δύο νοκ άουτ γύροι και από τις 32 ομάδες, θα απομείνουν οι οκτώ που θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ αγώνες με τις ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση των ομίλων.

Στη συνέχεια, οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν στη φάση των “16” της διοργάνωσης με τις ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στους ομίλους.

Στη φάση των “16” θα γίνουν μονοί νοκ άουτ αγώνες και οι τέσσερις ομάδες που θα απομείνουν στο τέλος, θα αγωνιστούν σε final four το οποίο θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου εδρεύει η UEFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ