aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ρίχνουν «χρυσάφι» οι Κινέζοι και παίρνουν τον Σόουζα!

ΑΠΟΕΛ: Ρίχνουν «χρυσάφι» οι Κινέζοι και παίρνουν τον Σόουζα!

Πρόταση αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ από ομάδα της Κίνας για παραχώρηση του Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος που πέτυχε το «χρυσό» γκολ των «γαλαζοκιτρίνων» στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα (2-1) βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδας από την Κίνα, η οποία μάλιστα του έστρωσε «χρυσάφι» στα πόδια για να τον πείσει ν’ αφήσει τον ΑΠΟΕΛ και να μετακομίσει στην ασιατική χώρα.

Το συμβόλαιο του 29χρονου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2022, καθώς στις 15 Ιουνίου 2019 οι «γαλαζοκίτρινοι» προχώρησαν σε πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή. Το πακέτο απολαβών που προσφέρει στον Σόουζα η ομάδα της Κίνας είναι δελεαστικό, ενώ σύμφωνα και η πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για πώλησή του είναι εξαιρετική. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΠΟΕΛ θα βάλει στο ταμείο του 1.100.000 ευρώ, ενώ ο Σόουζα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1.400.000 ευρώ!

Η Σόουζα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (5/2) με την Ανόρθωση και ακολούθως εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αποχωρήσει με προορισμό την Κίνα, όπου η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τέλος του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ