aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ρίχνει στη μάχη τα δυνατά χαρτιά (αποστολή)

ΑΠΟΕΛ: Ρίχνει στη μάχη τα δυνατά χαρτιά (αποστολή)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έβαλε σε μια σειρά τις σκέψεις του σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στον τελικό κυπέλλου. Το σίγουρο είναι πως θα παρουσιάσει μια παντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δηλαδή, θα ρίξει στη μάχη τα δυνατά του χαρτιά, ευελπιστώντας πως η ομάδα θα κατακτήσει και τον δεύτερο τίτλο στη φετινή σεζόν.

Εάν ο Κρίστιανσεν, λοιπόν, πάει με τη δική του έως τώρα λογική που λέει πως «στο κύπελλο παίζει ο Πάρντο», τότε ο Ισπανός θα είναι κάτω από τα δοκάρια, σε διαφορετική περίπτωση θα επιλεγεί μόνιμος πορτιέρο στο πρωτάθλημα, ο Βάτερμαν. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα είναι ο Μιλάνοφ, στην αντίθετη πλευρά ο Λάγο και στο κέντρο της οπισθοφυλακής παρτενέρ του Μερκή θα είναι ένας εκ των Ιωάννου, Αστίθ.

Ανασταλτικούς μέσους θα δούμε τους Μοράις, Βινίσιους και στα άκρα του κέντρου τη μία θέση θα πάρει ο Εφραίμ και την άλλη ο Αλωνεύτης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σωτηρίου, έχοντας ως στήριγμα έναν εκ των Γιαννιώτα, Μπερτόλιο, Μπαράλ.

ΑποστολήΠάρντο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Ιωάννου, Μερκής, Αστίθ, Γιαμπερέ, Μοράις, Βινίσιους, Κάνιας, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Βάντερ, Γιαννιώτας, Μπερτόλιο, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ