aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ρέζα, μία περίπτωση πολύ ενδιαφέρουσα

ΑΠΟΕΛ: Ρέζα, μία περίπτωση πολύ ενδιαφέρουσα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ενενήντα δύο μέρες συμπληρώνονται σήμερα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ και αφορούσε την απόκτηση του Ρέζα Γκουτσανετζάντ. Οι γαλαζοκίτρινοι πίστευαν και προφανώς εξακολουθούν να πιστεύουν πως πρόκειται για επιθετικό που θα κάνει τη δουλειά στο σκοράρισμα, θα ανεβάσει το επίπεδο στη γραμμή κρούσης και εν τέλει θα καταστεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Μάλιστα, η αίσθηση πως η ομάδα βρήκε έναν πολύ καλό επιθετικό είχε ενισχυθεί γρήγορα καθώς στην πρώτη του παρουσία, όταν δηλαδή είχε περάσει ως αλλαγή στον επαναληπτικό αγώνα με τη Φλόρα Ταλίν, το πρόσημο ήταν θετικότατο. Με αυτά και μετά, ο Ιρανός κατέγραψε 670 αγωνιστικά λεπτά κατά το πρώτο τρίμηνο παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ, μετρώντας όμως μονάχα ένα γκολ. Μόλις στο 2ο λεπτό, με πλασέ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξιό κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της Νέας Σαλαμίνας.

Διαβάστε επίσης: Ρέζα: «Δεν είμαι σημαντικός τώρα για τον ΑΠΟΕΛ»

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Ρέζα ότι δεν προσπαθεί, ότι δεν μοχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Είναι φιλότιμος, έχει καλές κινήσεις, ανοίγει διαδρόμους, αλλά επί της παρούσης δεν κατάφερε να βρει «ρυθμό» στο σκοράρισμα. Ο Ρεζά, γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 1987 στο Μασάντ, δεν είναι τυχαίος. Εκτός των πολλών συμμετοχών με την Εθνική του ομάδα (43 αγώνες, 15 γκολ), τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στη Χέρενφεν, σκοράροντας 32 τέρματα σε 75 αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Mamma mia, ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε κατενάτσιο!

Το αν ο Πάολο Τραμετσάνι θα καταφέρει να του βγάλει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, δεν το ξέρουμε. Θα το μάθουμε όμως το αμέσως επόμενο διάστημα. Η περίπτωση του 31χρονου φορ, έχει ενδιαφέρον και μένει να φανεί αν θα πάρει μπρος, δίνοντας τις προσδοκώμενες λύσεις. Το σίγουρο είναι έχει τη στήριξη απ΄ όλους και στο χέρι του ή καλύτερα στα πόδια του είναι να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ