aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο Λεμεσού

ΑΠΟΕΛ: Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο Λεμεσού

Ρεκόρ συμμετοχών κατέγραψε το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ στον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού. Τριάντα γαλαζοκίτρινοι στάθηκαν στο σημείο εκκίνησης και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός.Ταυτόχρονα την Κυριακή, ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε και στον Ημιμαραθώνιο στο Reading από τον Αντρέα Βρακά.

Δυναμική και η φετινή παρουσία του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ στο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού. Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες 30 γαλαζοκίτρινοι δρομείς στάθηκαν στην γραμμή της αφετηρίας. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική παρουσία του Τμήματος στην διοργάνωση του Μαραθώνιου Λεμεσού που και κατέρριψε το περσινό ρεκόρ συμμετοχών.

Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν σε όλες τις αποστάσεις της διοργάνωσης, στον Μαραθώνιο δρόμου, στον Ημιμαραθώνιο, στους αγώνες 10 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων. Αρκετοί από τους δρομείς μας είχαν εξαιρετική απόδοση με πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της Γενικής Κατάταξης. Επίσης, αξιοσημείωτο ήταν τα πολλά προσωπικά ρεκόρ δείγμα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου.

Ορισμένοι από τους δρομείς μας χρησιμοποίησαν τον συγκεκριμένο αγώνα ως  σημαντική πρόβα εν όψει της συμμετοχής τους στους διεθνείς  Μαραθωνίους της Ρώμης και της Θεσσαλονίκης στις 2 Απριλίου.

Υπό την εποπτεία του αρχηγού του τμήματος και διατροφολόγου του Σωματείου Χρυσόστομου Ηλιάδη πήραν μέρος οι ακόλουθοι αθλητές: Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Πόλυς Παλαντζής, Αντρέας Θεμιστοκλέους, Λούης Βαλιαντής, Δημήτρης Δημητρίου, Γιάννης Χριστοδουλίδης, Λεωνίδας Μαραγκός, Σίμων Σίμωνος, Ανθή Μουρατίδου-Σίμωνος, Μάριος Αλεξάνδρου, Αντρέας Ανατολίτης, Πάνος Γεωργιάδης, Γιώργος Δρουσιώτης, Χάρης Κασάπης, Δαμιανός Δαμιανού, Παύλος Μπενάκης, Κωνσταντίνος Σαλίδης, Σάββας Παττίχης, Νέαρχος Λαμπρινός, Πάνος Εργατούδης, Χρίστος Κούλας, Παναγιώτης Παναγίδης, Γιώργος Βαλιαντής, Παύλος Παπανεάρχου, Κωνσταντίνος Μακρής, Ηλίας Σεργίου και Αντωνίου Αντώνης.

Μεγάλος άτυχος ο Παπασιμακόπουλος Θανάσης που μια άτυχη στιγμή δύο μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα ήταν αρκετή για να του αποτρέψει την συμμετοχή στον Μαραθώνιο. Το Σάββατο 18 Μαρτίου στην ίδια διοργάνωση στον παιδικό αγώνα δρόμου απόστασης ενός χιλιομέτρου αγωνίστηκαν οι νεαροί δρομείς μας Ιωάννης και Μάριος Παπαευτυχίου, με τον πρώτο να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία.

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ μέσα από τις συνεχείς του παρουσίες και επιτυχίες  σε αγώνες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό καταξιώνεται ως ένα από τα πιο δυνατά δρομικά σύνολα στην Κύπρο.

Στον Ημιμαραθώνιο στο Reading του Ηνωμένου Βασιλείου, που είναι μέρος της σειράς αγώνων Vitality Series και θεωρείται ένας πολύ δημοφιλής αγώνας στην Αγγλία, ο δρομέας του ΑΠΟΕΛ, Αντρέας Βρακάς έτρεξε για πρώτη φορά με την γαλαζοκίτρινη φανέλα και είχε αξιοπρεπή εμφάνιση. Στόχος του Βρακά είναι να επεκτείνει το τμήμα μας και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώνοντας όλους τους ΑΠΟΕΛίστες δρομείς που διαμένουν στη συγκεκριμένη χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ