aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ρευστό το σκηνικό με Χατζηλούκα, λόγω Ντολ!

ΑΠΟΕΛ: Ρευστό το σκηνικό με Χατζηλούκα, λόγω Ντολ!

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν επιβεβαίωσαν τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που θέλουν τον Λούκα Χατζηλούκα να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη για ν’ αναλάβει το πόστο του βοηθού προπονητή στους γαλαζοκίτρινους.

«Όταν θα συμβεί κάτι, θα τοποθετηθώ. Μιλώ μόνο με γεγονότα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ως διοίκηση αυτό το οποίο γίνεται πάντα είναι να προσπαθήσει να προσφέρει το καλύτερο για να βελτιώνεται η ομάδα. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει πάντα. Από την ημέρα που έφυγε ο Κωστή, υπήρξε ένα κενό, αν θα συμπληρωθεί τώρα ή αργότερα είναι ανοικτό», είχε τονίσει σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις την Παρασκευή (24/10) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι πληροφορίες περί συμφωνίας του ΑΠΟΕΛ με τον Κύπριο τεχνικό αν και επισήμως δεν επιβεβαιώθηκαν δημόσια δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, με την Δόξα μάλιστα να προχωρά τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Λούκα Χατζηλούκα και να έχει στο περίμενε τον Βούλγαρο, Έντουαρντ Ερανοσιάν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Κόβοντας τα μικρά, σταματάς τα μεγάλα

Όμως, το σκηνικό για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούκα Χατζηλούκα στον «Αρχάγγελο» έπειτα από 14 χρόνια παραμένει ρευστό, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τόμας Ντολ δεν έχει ανάψει… πράσινο φως για ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου με τον Κύπριο προπονητή. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τόνισε πολλάκις τις τελευταίες μέρες ότι θα «σφίξει» τα ζωνάρια στα αποδυτήρια και γι’ αυτό άλλωστε τιμωρήθηκε ο Τάαμαρι στο ματς με την Καραμπάχ, ενώ δημοσιοποιήθηκε και το πειθαρχικό παράπτωμα του Βιντιγκάλ. Σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται και η επιθυμία πρόσληψης του Λούκα Χατζηλούκα, ο οποίος κρίνεται ως ο καταλληλότερος για να αντιστρέψει το κλίμα στα αποδυτήρια του «Αρχαγγέλου».

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μετά το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» την Δευτέρα (28/10) με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Το μπαλάκι είναι στα χέρια της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη και οι επόμενες μέρες θα φέρουν εξελίξεις επί του θέματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ