aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πτήση στην Κύπρο για υπογραφές

ΑΠΟΕΛ: Πτήση στην Κύπρο για υπογραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Προ των πυλών του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» βρίσκεται ο Πάουλο Βινίσιους Σόουζα ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Με τον 30χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό (διαθέτει ουγγρικό διαβατήριο) υπάρχει καταρχήν συμφωνία και καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να φτάσει το συντομότερο στην Κύπρο. Ένεκα της πανδημίας, προκύπτουν θέματα με τις πτήσεις και τα αεροδρόμια, ωστόσο η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ το «παλεύει» προκειμένου ο δυναμικός στόπερ να έλθει στην Κύπρο, εάν είναι δυνατόν, εντός της ημέρας.

Η αλήθεια είναι πως το φλερτ με τον Βινίσιους δεν είναι χθεσινό. Εδώ και μέρες υπήρχε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και χθες, ξεπεράστηκαν τα τελευταία εμπόδια, καθιστώντας εφικτή τη μετεγγραφή. Από το βιογραφικό σημείωμα του Βραζιλιάνου, ξεχωρίζει το πέρασμά του από τη Βιντεότον. Συγκεκριμένα, σε εννέα συναπτά χρόνια παρουσίας στην ουγγρική ομάδα (2011-20) κατέγραψε 279 συμμετοχές και πέτυχε 16 τέρματα. Όντας βασικό στέλεχος και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο.

Ο Βινίσιους, στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έπαιξε στη Νασιονάλ της Ουρουγουάης, μετρώντας 16 εμφανίσεις. Υπήρξε διεθνής με την Ουγγαρία, έχοντας αγωνισθεί σε επτά αγώνες μεταξύ 2017-2018, ενώ σε αποστολή της Εθνικής του ομάδας βρέθηκε τελευταία φορά το 2019. Εκτός απροόπτου, ο Βινίσιους θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη του ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Αποκτήθηκαν, υπενθυμίζουμε, οι Τζο Γκάρνερ (επιθετικός) και Τζακ Μπερν (μέσος).

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ απαντούν: Αμφιβόλου ποιότητας ή θύματα καταστάσεων;

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, θέλει να εντάξει στο ρόστερ άλλον έναν παίκτη, εξαντλώντας έτσι τις διαθέσιμες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα. Η προσοχή έχει εστιαστεί σε αριστερούς μπακ, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι σε προχωρημένο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ