aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πτήση για Κύπρο

ΑΠΟΕΛ: Πτήση για Κύπρο

Στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν τον Μπγιορν Σιγκούρνταρσον στην Κύπρο για τις τελικές διευθετήσεις προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής να τεθεί υπό τις οδηγίες του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο «καρχαρίας» των €5.000.000!

Η διοίκηση διατηρεί ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Ισλανδού επιθετικού και εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα, θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο και να ολοκληρωθεί η τρίτη προσθήκη στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Εντός της ημέρας αναμένεται ο Σιγκούρνταρσον να διευθετήσει το θέμα που προέκυψε με τη Ροστόφ, καθώς υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Να ενοχλήσουν ποιους, Πραξιτέλη Βούρο;

Ο Νορβηγός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ πήρε πάνω του τον μετεγγραφικό σχεδιασμό αφού οι επιλογές Γένσεν και Γέφτοβιτς είναι αποκλειστικά δικές του. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων δείχνει πλήρης εμπιστοσύνη στον Ινγκεμπρίγκτσεν, ο οποίος για να αναμένει τον Ισλανδό επιθετικό με υπομονή, σημαίνει πως πιστεύει ότι θα βοηθήσει την ομάδα της πρωτεύουσας στο σκοράρισμα, για το οποίο γίνεται αρκετός λόγος μετά από τα τελευταία δύο παιχνίδια που έμεινε άσφαιρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ