aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ψώνισε» 35 τέρματα και 13 ασίστ!

ΑΠΟΕΛ: «Ψώνισε» 35 τέρματα και 13 ασίστ!

Την παροιμία «παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είν’ και μπαλωμένο» εφάρμοσε ο ΑΠΟΕΛ, στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, αφού οι επιλογές του Σάββα Πουρσαϊτίδη προέρχονται από την εγχώρια αγορά. Δηλαδή με ποδοσφαιριστές που είτε πέρυσι ήταν στο κυπριακό πρωτάθλημα είτε αναδείχθηκαν από αυτό, όπως είναι ο Ανδρέας Καρώ.

Με τη λογική αυτή ο Ελλαδίτης προπονητής του ΑΠΟΕΛ μειώνει το ρίσκο μιας αποτυχημένης μετεγγραφής. Τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο στη λήξασα σεζόν οι γαλαζοκίτρινοι την «πάτησαν» επιλέγοντας ποδοσφαιριστές που ναι μεν είχαν καλό βιογραφικό αλλά ήταν σε φθίνουσα πορεία.

Αν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μετά βεβαιότητας τις επιδόσεις των νέων αποκτημάτων του ΑΠΟΕΛ και ιδίως αυτών που αγωνίζονται από την μέση και μπροστά τα πεπραγμένα τους σε Ανόρθωση (Κβιλιτάια, Οκριασβίλι, Νταουσβίλι), ΑΕΛ (Ντανίλο) και Ένωση (Θεοδώρου) προϊδεάζουν για το τι θα ακολουθήσει. Συνολικά τα πέντε από τα έξι νέα αποκτήματα του ΑΠΟΕΛ- εξαιρείται ο αμυντικός Αντρέας Καρώ- πέτυχαν 35 τέρματα και πιστώθηκαν 12 ασίστ στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

ΟΝΟΜΑ

ΓΚΟΛ

ΑΣΙΣΤ

Γκιόργκι Κβιλιτάια

14

2

Τορνίκε Οκριασβίλι

9

1

Ντανίλο Κάμπος

6

4

Δημήτρης Θεοδώρου

6

4

Μουρτάζ Νταουσβίλι

2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ