aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ψήνει» deal εκατομμυρίων με Γερμανούς επενδυτές

ΑΠΟΕΛ: «Ψήνει» deal εκατομμυρίων με Γερμανούς επενδυτές

Για πλάνο Β έκανε πολλές φορές αναφορά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης τόσο αμέσως μετά τον αποκλεισμό των γαλαζοκιτρίνων από την Αστάνα, όσο και στην γραπτή δήλωσή του, στην οποία καθησύχασε τον κόσμο της ομάδας για ενέργειες της διοίκησης ούτως ώστε να εξασφαλιστούν οικονομικοί πόροι.

Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στοίχισε απώλεια αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, όμως, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη εντείνει τις διεργασίες για εξεύρεση οικονομικών πόρων.

Εδώ και μέρες κάναμε λόγο για ανοικτό κεφάλαιο στις επαφές με ξένους επενδυτές και φαίνεται πως ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά σε συμφωνία με γερμανική εταιρεία, η οποία είναι πρόθυμη να αγοράσει τις αδιάθετες μετοχές της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, αλλά και να εμπλακεί στο μέλλον στην ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Κύκλος εκατομμυρίων – 73 μετεγγραφές σε 5,5 χρόνια

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει άμεσα στον ΑΠΟΕΛ ρευστό που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από τον πρόεδρο της εταιρείας, Πρόδρομο Πετρίδη στη συνέντευξη Τύπου που προανήγγειλε προ ημερών και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η αρπαγή από την Ομόνοια κι οι τεράστιες στιγμές στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ