aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ψηλά ο πήχης για τον killer με τις €650.000

ΑΠΟΕΛ: Ψηλά ο πήχης για τον killer με τις €650.000

Ο πήχης για την απόκτηση σέντερ φορ παραμένει ψηλά για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ επιθυμεί την απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ανεβάσει επιθετικά την ομάδα της Λευκωσίας, γι’ αυτό και υπάρχει διάθεση για εξάντληση των περιθωρίων.

Για την ώρα, στο έμψυχο δυναμικό υπάρχουν οι Γκιγιέρμε Ντελατόρε και Μίκαελ Ποτέ, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Τομάς ντε Βινσέντι, η απόκτηση του οποίου δίνει κατά κάποιο τρόπο τη δυνατότητα στον ΑΠΟΕΛ να κερδίσει χρόνο στις επαφές για απόκτηση του εκλεκτού.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η τριάδα που δεν αλλάζει και το προβάδισμα στον άσο

Οι Ούγκο Βιέιρα και Πέδρο Κόντε βρέθηκαν στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ και όσο δεν καταλήγουν στον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα είναι στο «παιχνίδι», όμως οι γαλαζοκίτρινοι φαίνεται πως κοιτάζουν άλλη περίπτωση επιθετικού. Το χρήμα της μετεγγραφής Εμπεσίλιο στον Ερυθρό Αστέρα (650 χιλιάδες ευρώ) δίνει τη δυνατότητα στον ΑΠΟΕΛ να «ψωνίσει» από το πάνω ράφι για την γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ