aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ψάχνει για μέσο ο Αυγουστή, τα χαρακτηριστικά που αναζητεί

ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει για μέσο ο Αυγουστή, τα χαρακτηριστικά που αναζητεί

Μπορεί οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον ΑΠΟΕΛ να πλησιάσουν, αλλά ο προγραμματισμός δεν έχει σταματήσει, από την στιγμή που ο προπονητής της ομάδας χρειάζεται ακόμα έναν μέσο.

Είναι αλήθεια πως υπάρχει θέμα Λούκας Σόουζα στην ομάδα των γαλαζοκιτρίνων. Η διοίκηση θα έχει μια συνάντηση με τον Βραζιλιάνο για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Ανεξάρτητα όμως από την κατάληξη της υπόθεσης Σόουζα, ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει έναν ακόμα μέσο με χαρακτηριστικά πολύ διαφορετικά από τους παίκτες που διαθέτει στο δυναμικό του ο ΑΠΟΕΛ.

Αυτή την ώρα και με τον Αυγουστή να έχει στο δυναμικό του συγκριμένους παίκτες (Νταουσβίλι, Ντάλσιο, Σατσιά και Σαρφό), και χωρίς να βάζουμε τον Σόουζα στην εξίσωση. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων όμως θέλει έναν ακόμα μέσο που να έχει ύψος, να μπορεί να κερδίζει μπαλιές στη μεσαία γραμμή, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να οργανώνει και το παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ψάχνει την αγορά, χωρίς όμως ακόμα να έχει καταλήξει κάπου, αφού μαζεύει προτάσεις και ανάλογα με το τι θα βρει θα κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ