aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προβληματίστηκαν αρκετά, οι λόγοι που «κόπηκε» ο Μπερν

ΑΠΟΕΛ: Προβληματίστηκαν αρκετά, οι λόγοι που «κόπηκε» ο Μπερν

Από τη στιγμή που ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά δεν συμφώνησε με σύλλογο του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του, κάτι που θα διευκόλυνε τις διαπραγματεύσεις για διακοπή του συμβολαίου του (380.000 ευρώ περίπου ετησίως), στον ΑΠΟΕΛ… κατέφυγαν στην επιλογή του Τζακ Μπερν. Ο Ιρλανδός είναι ο ποδοσφαιριστής που «κόπηκε» από τον κατάλογο Α ώστε να σχηματιστεί η 15άδα των λεγεωνάριων. Η απόφαση, ασφαλώς, δεν ξάφνιασε τον 25χρονο μέσο. Λάμβανε τα μηνύματα των τελευταίων εβδομάδων και μάλιστα, σε συνεννόηση με τον μάνατζέρ του, κοίταζε προς άλλες κατευθύνσεις. Ο βραχύσωμος παίκτης δεν αποκλείεται να συνεχίσει σε ομάδα της πατρίδας του, φτάνει πρώτα να τα βρει με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στο οικονομικό ώστε να κουνήσει μαντήλι.

Η αλήθεια είναι πως στον ΑΠΟΕΛ προβληματίστηκαν αρκετά για τον παίκτη που θα περνούσε τελευταίος την πόρτα της εξόδου από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», μετά τον Φράνσις Ουζόχο. Σκέψεις γίνονταν και για τον Μάριους Λουντεμό. Ωστόσο κρίθηκε πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις και στην «καρδιά» της άμυνας, πέρα από κεντρικός μέσος. Επίσης ο Νορβηγός δεν έβγαλε προβλήματα τραυματισμών, την ίδια ώρα που ο Τζακ Μπερν πέρασε τη λήξασα σεζόν την πόρτα του χειρουργείου ενώ κατά τις τελευταίες μέρες δεν προπονείται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε Παρασκευή, μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου, υπάρχει δικαίωμα αλλαγών στη λίστα των παικτών για το πρωτάθλημα. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο, τότε θα παραμείνει η ίδια. Αν προκύψουν εξελίξεις, τότε άνετα μπορεί να ξαναεγγραφεί.

Η λίστα των ξένων παικτών του ΑΠΟΕΛ αποτελείται από τους Σιμόνε Σκουφέτ, Ισάμ Τσεπάκ, Βούγιαντιν Σάβιτς, Πάολο Βινίσιους, Ραφαέλ Σάντος, Μουρτάζ Νταουσβίλι, Λούκας Σόουζα, Μάριους Λουντεμό, Τόμας ντε Βινσέντι, Κάμπος Ντανίλο, Τορνίκε Οκριασβίλι, Γκιόργκι Κβιλιτάια, Αντον Μάγκλιτσα, Λέο Νατέλ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ