aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρόβλημα με Ζοαοζίνιο, έμεινε εκτός πλάνου

ΑΠΟΕΛ: Πρόβλημα με Ζοαοζίνιο, έμεινε εκτός πλάνου

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Τόμας Ντολ ενόψει του ματς του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο το Σάββατο (23/11), για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σχεδόν διότι το μοναδικό ψεγάδι, αφορά σε έναν τραυματισμό του Ζοαζίνιο στον αστράγαλο, πρόβλημα που προέκυψε χθες, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις και τίθεται εκτός πλάνου για το ματς της 10ης αγωνιστικής.

«Είχε ένα χτύπημα ο Ζοαοζίνο στον αστράγαλο και δεν προπονήθηκε κανονικά και θεωρώ ότι πιθανότατα δεν θα είναι στις επιλογές για το ματς με την Πάφο», είπε. Η προετοιμασία των γαλαζοκίτρινων ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή με τις επιλογές του Τομάς Ντολ. Αν μείνει κάποιος άλλος εκτός αποστολής θα διαφανεί απόψε.

«Δεν μπορούμε να λειτούργησε αλλιώς, πόσω μάλλον όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολλή ατομική ποιότητα. Όλοι περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα από την Πάφο και αυτό είναι το δύσκολο, ότι πρέπει να γίνεις πρώτα ομάδα. Επειδή κάποτε θα γίνει και η Πάφος σύνολο, δεν θέλουμε να δούμε τα πρώτα καλά δείγματα της κόντρα στην ομάδα μας. Και εμείς ήμασταν νέα ομάδα και καταφέραμε να δέσουμε μέσα από την Ευρώπη. Αυτές οι μέρες κύλησαν σε δύο φιλοσοφίες, η μία με την ξεκούραση και το τριήμερο ρεπό και από χθες είχαμε πλήρη απαρτία σε σχέση με την παρουσία των ποδοσφαιριστών», ανέφερε ο Πετεβίνος για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ μέσα έξι μέρες θα παίξει με Πάφο εντός και με Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ