aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προβάρει ξανά τα γαλαζοκίτρινα ο Ενσούε

ΑΠΟΕΛ: Προβάρει ξανά τα γαλαζοκίτρινα ο Ενσούε

Και ξαφνικά, η επιστροφή του Εμίλιο Ενσούε στον ΑΠΟΕΛ είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, η ομάδα της Λευκωσίας συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, ο οποίος πέρασε από τον Αρχάγγελο για δύο χρόνια (2017-2019).

Ο 30χρονος πολυθεσίτης τέθηκε εκτός πλάνων από την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων της Λεμεσού, γι’ αυτό και ο Ενσούε αναζητούσε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό στην Κύπρο. ΑΠΟΕΛ και ποδοσφαιριστής ήταν σε επαφές τις τελευταίες μέρες και προέκυψε συμφωνία, παρά το γεγονός πως διατηρεί συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι το 2023. Η ομάδα της Λεμεσού φαίνεται πως θα συναινέσει στην μετακίνηση του στον ΑΠΟΕΛ καθώς θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του.

Υπενθυμίζουμε πως όταν ο Νίκος Κίρζης προανήγγειλε μειώσεις μισθών, ο Ενσούε παρουσιάστηκε αρνητικός σε τέτοιο ενδεχόμενο γι’ αυτό και υπήρξε ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μετάνιωσε γι αυτή του την στάση και δέχθηκε μείωση απολαβών, όμως το γυαλί είχε ήδη ραγίσει καθώς τέθηκε ήδη εκτός πλάνων. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως δεν πήρε λεπτό συμμετοχής τόσο σε επίσημους αγώνες όσο και στα φιλικα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ