aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προβάδισμα Μπεν Σαχάρ λόγω καθυστέρησης του Νούχιου

ΑΠΟΕΛ: Προβάδισμα Μπεν Σαχάρ λόγω καθυστέρησης του Νούχιου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αξιολογεί την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών, καταλήγοντας στην ενδεκάδα. Σε σχέση με το τελευταίο ματς, εννοείται πως θα προκύψουν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

Εάν προτιμηθεί ο Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια, τότε ο αναντικατάστατος έως τώρα Σίλβα, μένει στον πάγκο. Οι Ανουάρ και Ζαχίντ ξανασμίγουν στο κέντρο, λίγο πιο μπροστά θα διατηρηθεί ο Ντε Βινσέντι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ενδεχομένως να είναι ο Μπεν Σαχάρ λόγω της καθυστερημένης άφιξης του Νούχιου στην Κύπρο. Υπάρχει πλειάδα επιλογών στα επιθετικά άκρα (Ατζίλι, Εντονγκαλά, Εφραίμ, Κλωναρίδης).

Ο Ενσούε αισθάνεται καλύτερα, οπότε εάν κριθεί πανέτοιμος επιστρέφει στο δεξιό άκρο της άμυνας και στην αντίθετη πλευρά θα κινείται ο Γουίλερ. Όσον αφορά στο κέντρο της οπισθοφυλακής, υπάρχει μποτιλιάρισμα παικτών (Ζορζ, Σιέλης, Σάντος, Μερκής), οπότε ο Ουζουνίδης θα καταλήξει με βάση τις ανάγκες του ματς και ασφαλώς, τι είδε σε προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ