aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρόβα τζενεράλε ενόψει Τσ. Λιγκ, περιμένει τα νέα από το ιατρικό τιμ

ΑΠΟΕΛ: Πρόβα τζενεράλε ενόψει Τσ. Λιγκ, περιμένει τα νέα από το ιατρικό τιμ

TΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους αν όχι όλους, τουλάχιστον τους πλείστους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας, θα έχει ο Πάολο Τραμετσάνι στο αποψινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ. Το τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων την επόμενη εβδομάδα.

Όπως ενημέρωσε χθες ο ΑΠΟΕΛ, η αναμέτρηση που ξεκινά στις 20:00 (απευθείας από Cablenet), θα διεξαχθεί σε τρία ημίχρονα. Τα πρώτα δύο θα είναι διάρκειας 45 λεπτών και το τελευταίο θα είναι διάρκειας 30 λεπτών. Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν πρώτη επιλογή ενόψει των υποχρεώσεων στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια, θα ανακατέψει αρκετά την τράπουλα, αντλώντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο κατάσταση του Γιώργου Μερκή επαναξιολογήθηκε στη χθεσινή προπόνηση, όπως και του Αλεφ ντος Σάντος. Οπότε, ο Πάολο Τραμετσάνι αναλόγως της ενημέρωσης από το ιατρικό τιμ, θα κρίνει εάν θα αγωνισθούν στο σημερινό φιλικό με τη Δόξα. Το ματς θα σφυρίξει ο Γιώργος Νικολάου, όπως  ενημέρωσε η ΚΟΠ. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Γιώργος Σάββα και 4ος ο Ανδρέας Στρούθου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ