aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτος τελικός μέχρι τον επόμενο

ΑΠΟΕΛ: Πρώτος τελικός μέχρι τον επόμενο

Χαρακτήρα τελικού έχει το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα (17:00, Cytavision1). Υπό την έννοια πως εάν ο ΑΠΟΕΛ δεν μετουσιώσει τη νίκη του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ σε πρόκριση στα προημιτελικά (2-1), τότε αυτομάτως αποχαιρετά πρόωρα τον θεσμό του Κυπέλλου.

Κάτι που προφανώς θα αποτελέσει πλήγμα για τους γαλαζοκίτρινους και συνάμα θα αυξήσει τον προβληματισμό, απόρροια των πέντε βαθμών που «πέταξαν» στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος που προηγήθηκαν απέναντι σε Αλκή (0-0) και Πάφος FC (1-2).

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αντιδράσει και μάλιστα δυναμικά, ώστε να επανακτήσει τη δυναμική του σε σημαντική περίοδο των αγωνιστικών υποχρεώσεών του και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση να οδηγηθεί στο εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής με το Παραλίμνι (20ή αγωνιστική).

Η τύχη του στον αυριανό αγώνα εξαρτάται από τα δικά του πόδια και τη δική του ποιότητα. Εάν καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του και πρωτίστως επιτεθεί ποικιλοτρόπως, τότε εύκολα ή δύσκολα θα βάλει στην τσέπη το εισιτήριο για την οκτάδα του κυπέλλου, εκεί όπου τον περιμένει η ΑΕΚ, όπως προέκυψε από τη χθεσινή κλήρωση. «Ούτε το 1/5 δεν δίνουμε σημασία στην κλήρωση, αφού αν δεν προκριθούμε την Τετάρτη δεν θα έχει σημασία. Είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για μας η κλήρωση», ήταν παρεμπιπτόντως το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου, μιλώντας στο «ΣΠΟΡ FM».

Με εξαίρεση τον τραυματία Τόμας ντε Βινσέντι, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Πάολο Τραμετσάνι (δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας) θα αξιολογήσει και στη σημερινή προπόνηση την κατάσταση των παικτών του, προτού καταλήξει στις αποφάσεις για το αρχικό σχήμα. Οι Αντόνιο Γιάκολις και Αντρέ Βιντιγκάλ θα κριθούν σήμερα για το αν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τη Δόξα. Ο Μίκαελ Φακινέτι ήταν στην αποστολή με την Πάφος FC, αρά κρίθηκε ότι είναι πιο έτοιμος.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την ανατολική κερκίδα. Οι είσοδοι και τα ταμεία του Μακαρείου Σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και το μαθητικό 5 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ