aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτο τεστ με την Μπότεφ Βράτσα

ΑΠΟΕΛ: Πρώτο τεστ με την Μπότεφ Βράτσα

Τα παιχνίδια προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ για τις αναμετρήσεις του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ με την Μπότεφ Πλόβντιφ, αρχίζουν με… συνονόματη και συμπατριώτισσα της βουλγαρικής ομάδας. Στις 18:00 θα αντιμετωπίσει στη Σόφια, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, την Μπότεφ Βράτσα.

Πρόκειται για ομάδα που απέφυγε τον υποβιβασμό με παιχνίδι μπαράζ, όταν επικράτησε 3-2 της Έταρ και που είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας. Για τη σημερινή αντίπαλο των γαλαζοκιτρίνων θα είναι το πέμπτο φιλικό, άλλωστε στις 11 Ιουλίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα με ματς στην έδρα της Μπερόε.

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή, όμως, θα είναι απλώς το πρώτο τεστ της ομάδας του και σίγουρα δεν περιμένει πολλά. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, θα προσπαθήσει να δώσει χρόνο και στους 30 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταξίδεψαν προχθές για τη βαλκανική χώρα.

Το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί από την Cablenet, όπως άλλωστε και τα άλλα τρία που θα δώσει πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, στη Βουλγαρία με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2/7), Γκιόρτσε Πετρόφ (7/7) και στην Κύπρο με την ΑΕΚ (12/7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ