aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτο και κρίσιμο «τσεκ πόιντ»

ΑΠΟΕΛ: Πρώτο και κρίσιμο «τσεκ πόιντ»

Έκανε το καθήκον του απέναντι σε Μπότεφ Πλόβντιβ, Κιζιλζάρ και τώρα βρίσκεται ενώπιον των σοβαρότερων εξετάσεων. Πρόκειται, ουσιαστικά, για το πρώτο «τσεκ πόιντ» της τρέχουσας σεζόν. Οι διπλές αναμετρήσεις με την Τζουργκάρντεν, δεν θεωρούνται απλώς σημαντικές, αλλά κρίσιμες για τον ΑΠΟΕΛ. Η επιστροφή στον προθάλαμο των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πολύ περισσότερο η έκβαση της προσπάθειας που θα καταβληθεί για την 9η συμμετοχή στη φάση των γκρουπ, θα προδιαγράψει αυτομάτως την επόμενη μέρα και πολύ περισσότερο θα καταδείξει -εν πολλοίς- μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι αγωνιστικές προδιαγραφές του φετινού συνόλου.

Ξέχωρα από το οικονομικό σκέλος, με το διακύβευμα παρεμπιπτόντως των 3 και βάλε εκατομμυρίων να είναι όντως μεγάλο, δοκιμάζεται η νέα έκδοση του ΑΠΟΕΛ, η οποία σύμφωνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Απέναντι σε αντίπαλο καταφανώς πιο έτοιμο και έμπειρο, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να φτάσουν στο ύψος, τούτη τη φορά, όχι μίας αλλά δύο πειστικών εμφανίσεων. Κάτι που δεν έπραξαν στους προηγούμενους προκριματικούς. Εν ολίγοις, την ερχόμενη Πέμπτη στο «Tele2 Αρένα» (19:45) και για πρώτη φορά χωρίς τον μαέστρο στη μεσαία γραμμή, Κίνγκσλεϊ Σαρφό, επιβάλλεται να παρουσιάσουν καταφανώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έβγαλαν σε Βουλγαρία και Καζακστάν, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση στον επαναληπτικό του ΓΣΠ στις 23 Αυγούστου (19:00).

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε, ο πήχης τοποθετείται πολύ πιο ψηλά και εννοείται πως χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Ο ΑΠΟΕΛ, έχει την ευκαιρία τις επόμενες δύο εβδομάδες, να ξαναβρεί τη θέση και το ρόλο του επί ευρωπαϊκής σκηνής, να επεκτείνει τις εκτός συνόρων υποχρεώσεις μέχρι το Δεκέμβριο, να ξαναγεμίσει τον κόσμο του με υπερηφάνεια, «φωνάζοντας» ότι επανέρχεται. Θέλει και απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει, σε ένα ομολογουμένως κομβικό σημείο, το οποίο με σωστή διαχείριση μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα προς τη δυναμική επιστροφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ