aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτη συμφωνία χωρίς κρότο

ΑΠΟΕΛ: Πρώτη συμφωνία χωρίς κρότο

Μίαν ανάσα πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης μετεγγραφής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη τα βρήκε πανεύκολα με τον Φαουάζ Αμπντουλαχί που τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στη Δόξα και σύντομα, θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό, υπογράφοντας συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 3 ετών.

Πρόκειται για προσθήκη χαμηλού ρίσκου. Υπό την έννοια πως οι δευτεραθλητές εντάσσουν στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή μόλις 20 ετών που δεν καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α΄ και ασφαλώς είναι χαμηλόμισθος. Το θέμα είναι ο Νιγηριανός κεντρικός μέσος να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Γιατί στη σειρά, περιμένουν πολλοί παίκτες από τα τμήματα υποδομής.

Όπως προαναφέραμε, ο Φαουάζ παίζει στην καρδιά της μεσαίας γραμμής και στη λήξασα αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 22 συμμετοχές (9 βασικός, 13 ως αλλαγή). Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Τσιόσεν Τζενερέισιον FC της πατρίδας του, ενώ το 2021 μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπνέι Γιεχούντα (Ισραήλ). Έναν χρόνο αργότερα, μετεγγράφηκε στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Καραμανώλη που ανήκει στη Δόξα, τυγχάνει αξιολόγησης από τον Ρικάρντο Σα Πίντο και σε περίπτωση που ανάψει το πράσινο φως, θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Κατωκοπιάς για ένα έτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ