aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτη προσθήκη ο Μπεν

ΑΠΟΕΛ: Πρώτη προσθήκη ο Μπεν

O Μπεν Ναμπουχάνε Ελ Φαρντού Μοχάμεντ θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη του ΑΠΟΕΛ, καθώς απέμεινε η επισημοποίηση της μετεγγραφής. Οι γαλαζοκίτρινοι τα βρήκαν σε όλα με τον Κομοριανό επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν από το 2018 στον Ερυθρό Αστέρα.

Η επιθυμία του Μπεν να αποχωρήσει από την ομάδα του Βελιγραδίου και να συνεργαστεί ξανά με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για την ένταξή του στους γαλαζοκίτρινους, με τους οποίους τα είχε βρει σε όλα. Με την απόκτηση του 33χρονου, οι πρωτευουσιάνοι εντάσσουν στο ρόστερ τους έναν έμπειρο επιθετικό, ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται στα άκρα και την κορυφή (κυρίως ως δεύτερος στράικερ).

Όσο για τον Τομανέ, η Σαμσουνσπόρ τον καλωσόρισε χθες ξανά στο ρόστερ της, αφού ανακοίνωσε πως τον ενέγραψε για τη συνέχεια της σεζόν. Κάτι που φανερώνει πως έχει δυσκολέψει η προσπάθεια απόκτησής του από τον σύλλογο της Λευκωσίας. Είναι προφανές πως οι Τούρκοι δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω αναφορικά με τις απαιτήσεις τους, παρά το ότι ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με τους Λευκωσιάτες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ