aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτη με τόση σιγουριά και τώρα θέλει να βάλει… φωτιά!

ΑΠΟΕΛ: Πρώτη με τόση σιγουριά και τώρα θέλει να βάλει… φωτιά!

«Κάποιος θα την πληρώσει» είχε πει ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την τέταρτη ισοπαλία στη σειρά απέναντι στον Απόλλωνα. Τελικά, μετά το 4-2 εις βάρος της Ομόνοιας, φαίνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ «ξεμπούκωσε» για τα καλά και συνέχισε με 3-0 κόντρα στον Εθνικό.

Ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων, έστω και απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας. Πέρα από το αποτέλεσμα που πήραν, το επίσης σημαντικό ήταν η σιγουριά που έβγαζαν στο γήπεδο από την αρχή ότι το παιχνίδι δεν χανόταν με τίποτα. Κάτι που για πρώτη φορά έβγαλαν στην τρέχουσα σεζόν σε τέτοιο βαθμό, δείχνοντας πως απέβαλαν τη νευρικότητα που τους διακατείχε σε προηγούμενα ματς, ακόμα και όταν έπαιζαν καλά.

Οι νίκες στη σειρά δημιουργούν δυναμική και αυτό είναι ό,τι καλύτερο, σε μια ομάδα που ο οι οπαδοί της παρουσιάζονται διψασμένοι όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια. Στο Δασάκι πήρε σχεδόν όσο κόσμο δικαιούταν και τώρα ετοιμάζεται νέα μεγάλη προσέλευση στο παιχνίδι που μπορεί να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα. Την επόμενη Κυριακή (23/1) θα υποδεχτεί στο ΓΣΠ τον πρωτοπόρο Άρη και με νίκη θα μειώσει στους έξι βαθμούς, κρατώντας και δύο ματς στο χέρι με ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση. Έτσι, θα στείλει ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι θα μπορεί να μπει για τα καλά στον χορό του της μάχης του τίτλου.

Θα μεσολαβήσει βεβαίως το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Αυγουστή είπε στη συνέντευξη Τύπου πόσο πολύ τον ενδιαφέρει ο δεύτερος τη τάξει θεσμός, άλλωστε ποιος προπονητής θα ήθελε να χαλάσει το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι και ενισχύθηκε με το διπλό στο Δασάκι! Ειδικά πριν από το ματς με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ