aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια!

ΑΠΟΕΛ: Πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια!

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 το Παραλίμνι το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρνακα, ωστόσο η πρωτιά με το τέλος του α’ φάσης του πρωταθλήματος, εξαρτάται αποκλειστικά από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ.

Με νίκη στο σημαντικότατο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, οι πρωτευουσιάνοι ξεκινούν από θέση οδηγού τη β΄φάση, ενισχύοντας αυτομάτως τη δυναμική προς την κατάκτηση του τίτλου. Άλλο να σε κυνηγούν και άλλο, βλέπετε, να κυνηγάς.

Το αξιοσημείωτο; Φέρνοντας εις πέρας την επικείμενη αποστολή και πολύ περισσότερο κόβοντας οι γαλαζοκίτρινοι πρώτοι το νήμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα αρχίσουν να αναβιώνουν θύμισες της σεζόν 2018-2019. Από τότε, βλέπετε, ο ΑΠΟΕΛ έχει να αρχίσει τα πλέι οφ από θέση οδηγού, σε μία αγωνιστική περίοδο που είχε πανηγυρίσει την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος!

Στη σεζόν 2019-20, το φινάλε της α΄φάσης τον βρήκε στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή, την αμέσως επόμενη στην 8η θέση και στο -26 από την πρωτοπόρο ομάδα και πέρσι, ήταν στο 2ο σκαλοπάτι απέχοντας 7 βαθμούς από την κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ