aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτη φορά από τη θέσπιση των πλέι οφ!

ΑΠΟΕΛ: Πρώτη φορά από τη θέσπιση των πλέι οφ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ενδιαφέροντα στατιστικά προέκυψαν από το προχθεσινό αποτέλεσμα με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» (1-1). Αρχικά, ήταν η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ εξήλθε ισόπαλος σε ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ. Στα ένδεκα προηγούμενα παιχνίδια για την πρώτη αγωνιστική της εν λόγω φάσης, πέτυχε εννέα νίκες και δύο μόλις φορές ηττήθηκε (από την Ομόνοια ισάριθμες φορές).

Πάμε πιο κάτω: Η προηγούμενη φορά που η Νέα Σαλαμίνα είχε βαθμολογικό όφελος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 6 Νοεμβρίου του 2011. Τότε, είχε κερδίσει με 1-0 εντός έδρας, με γκολ του Πέδρο Λεόν. Η ομάδα της Λευκωσίας μετρούσε 17 διαδοχικές νίκες, δείχνοντας ότι είχε πάρει για τα καλά τον «αέρα» των ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου.

Η 18η, όμως, ήταν η… φαρμακερή, με τους γαλαζοκίτρινους να χάνουν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, συγκατοικώντας πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ